Haberler

Yaprak dökümü! Türkiye Kupası'ndan elenen Trabzonspor'da Orhan Ak canlı yayında istifa etti

Güncelleme:

Son şampiyon Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ayrılması sonrası teknik direktörlük görevini üstlenen Orhan Ak, Ankaragücü'ne 3-1 mağlup oldukları ve kupaya veda ettikleri maçın ardından istifa kararı aldı. 43 yaşındaki çalıştırıcı, canlı yayında görevini bıraktığını açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde MKE Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olan Trabzonspor, kupaya havlu attı. Teknik direktör Orhan Ak, maç sonrası görevi bıraktı.

CANLI YAYINDA İSTİFA ETTİ

43 yaşındaki çalıştırıcı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü'ne 3-1 kaybedilen karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınında istifa ettiğini açıkladı.

Yaprak dökümü devam ediyor! Ziraat Türki'ye Kupası'ndan elenen Trabzonspor'da Orhan Ak istifa etti

"BERABER GELDİK, BERABER AYRILALIM"

Yeni Başkan Ertuğrul Doğan'ın, sezon sonuna kadar yola devam etme kararı aldığı Orhan Ak'ın ayrılığı herkesi şaşırttı. Ak, "Abdullah hocamın istifa sürecinde ben hocamızla başkanımızla konuştum. Beraber geldik, beraber ayrılalım dedik. O süreçte ricada bulundular. Daha farklı görüşler de oldu. Ben '2.5 senelik biriyim. Trabzonspor'da çok şeyler kazandım' dedim. İçeriden biri olarak yardımcı olmak istedim. Haftalık, aylık konuşabiliriz dedim. Takımın yaşadığı o durumu görüyorduk. Bir umut belki, çıkış olabilir dedik. Takım ile ilk maç, Adana Demirspor maçı fena geçmemişti. Son 2 maç sezonun özeti gibiydi" dedi.

"SORUNU ÇÖZEMEDİK"

Devam eden problemleri çözemediklerini belirten Ak, "Bir yere getiriyorsunuz, golden sonra dağılmalar oluyor. Mental sorunu çözemedik. Başkanıma ulaşamadım ama Zeyyat Bey ile haber yolladım. Takım ile vedalaştım. Kulübe zarar vermemek, önünü açmak lazım. Oyuncuların gayretine teşekkür ediyorum. Bazen olmuyor, değiştiremiyorsunuz. İçeriden birinin kalması da doğru değilmiş. Güzel bir tecrübe oldu. Herkes hakkını helal etsin. Tek elimizde kalan şeyi de kaybettiğimiz için de üzgünüz. Trabzonspor bu şekilde kaybetmemeli. Trabzonspor'u yenen acı çekerek yenmeli. Bu kadar kolay goller yemek hiç yakışmadı. Kapanış, benim adıma da üzüntülü oldu" ifadelerini kullandı.

AK'IN TRABZONSPOR KARNESİ

Bordo-mavili ekibin başında 3 maça çıkan Orhan Ak, bu mücadelelerden 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Yaprak Dökümü Abdullah Avcı Trabzonspor Ankaragücü Orhan Ak Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title