Haberler

Wanda Nara'nın Icardi paylaşımı Galatasaray taraftarını yerle yeksan etti: Asla unutmayacağız

Güncelleme:

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Arjantinli yıldızın takımdan ayrılacağını işaret eden bir paylaşımda bulundu. "Galatasaray'ı sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" diyen Nara yaptığı paylaşımda, "İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız." dedi.

Dört gözle Mauro Icardi'nin bonservisinin alınmasını bekleyen Galatasaray taraftarının kafası, Arjantinli golcünün eşi ve menajeri Wanda Nara'nın paylaşımıyla karıştı.

"BU KUPAYI KALDIRACAĞINI BİLİYORDUM"

Veda gibi bir paylaşımda bulunan Wanda Nara yaptığı açıklamada, "Tüm Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum.

"GALATASARAY AİLEMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ"

İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara'nın paylaşımı:

Wanda Nara'nın Icardi paylaşımı Galatasaray taraftarını yerle yeksan etti: Asla unutmayacağız

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Wanda Nara İstanbul Paris Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Ayşe:

Deyimi doğru kullansaymışsınız keşke..Yerle yeksan etmek kullandığınız anlamamı geliyor??

18
3
yanıtYanıtla
Hilmi Kaya:

Wanda reis anlaşmalar için elini güçlendirmeye çalışacak hareketlerde bulunuyor da Anadolu çocuğu muhtarımız erden Timur bunu yemez. Gs taraftarı hiç yemez.İcardi de gitmez giderse de geri döner.Ayrıca Wanda reis in icardiyle menejarlik anlaşması bitiyor ama yersen bitiyor.İcardi de yer.

0
2
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

bırakmayın icardiye hak etti fazlasını verin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title