Haberler

Volkan Demirel'in eşi Zeynep'ten şaşırtan itiraf: Ağaçlarla konuşuyorum

Güncelleme:

Bir magazin dergisine dikkat çekici açıklamalarda bulunan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, zaman zaman ağaçlarla konuşup onlara sarıldığını dile getirdi.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, Şamdan Dergisi'ne samimi açıklamalar yaptı.

Volkan Demirel'le yaşadıkları ilişkiden bahseden Zeynep, "Volkan ile ilişkimizde ilk yıllar ve bu dönemler arasında dağlar kadar fark var. İkimiz de zamanla çok değiştik, ilişkimiz evrildi. Şu an her şey daha sağlam ve oturmuş. Eskiden çocukça davranışlarda bulunuyorduk. Aramızdaki yaş farkından dolayı çatışırdık. İlişkimizin bu halini daha çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep'ten şaşırtan itiraf: Ağaçlarla konuşuyorum

"İLİŞKİMİZİ YÜRÜTMEMİZ ZOR OLURDU"

Eşine övgüler yağdıran güzel fenomen, onun hakkında "Volkan işinde çok başarılı bir isim. Bu yüzden özgüveni yüksek. Bu aşırı ilgi ve hayranlığı benden de bekleseydi ilişkimizi yürütmemiz zor olurdu. O bir denge yakaladı, ben de bu durumu iyi yönettim" dedi.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep'ten şaşırtan itiraf: Ağaçlarla konuşuyorum

"AĞAÇLARA SARILIP ONLARLA KONUŞUYORUM"

Zeynep Demirel verdiği röportajda kendiyle ilgili enteresan bir itirafta da bulundu. Demirel, "Çevremdeki birçok kişiye göre garip bir huyum var; o da ağaçlarla konuşmak, onlara sarılmak, isim takmak. Beni bir ağaçla konuşurken görürseniz şaşırmayın" diye konuştu.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep'ten şaşırtan itiraf: Ağaçlarla konuşuyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zeynep Demirel Volkan Demirel Haberler

500

Yorumlar (50)

asiye:

ileride evlendiğimde kocam benim böyle giyinmeme izin verirse anlayacağım ki beni gerçekten sevmiyor. boşanıp hanımını herkesten gizleyen, açtırıp saçtırmayan birisini bulacağım ve onunla evleneceğim. nokta.

22
6
yanıtYanıtla
ÖZGE:

AY ÇOKTA UMURUMUZDU SENİN YOBAZ HAYALİN

yanıt6
yanıt15
İZMİR KARŞIYAKA''DAN AHU- EGE İNCİSİ:

benim kocam insta''ma bikinili resimlerimi koymamla bile gurur duyuyor, bir anne olduğum halde harikayım dinçim diye. gerçek erkek modern bir koca olmayı gerektirir. köylüsün belli. isme bak. üfff, alay etmek istemiyorum ama. köyüne dön yani

yanıt3
yanıt10
haydar ö.:

sene olmuş 2021 vah ülkem vah halkım. dinciler sardı her yanı

yanıt5
yanıt10
burgaz:

güzelim ağaçlara sarılma biz burdayız bize sarıl bırak odunları gel mutluluk bende :)))

5
15
yanıtYanıtla
AĞAÇ:

O DA BİR ŞEY Mİ EKREM BAŞKAN YAPRAKLARLA KONUŞUYOR

16
4
yanıtYanıtla
BEKÇi KANGAL:

KOYUNLARLA KONUŞANA SÖZÜN YOK MU?

yanıt0
yanıt2
KAPICILARDAN:

EVİNİN İŞYERİNİN KAPISINI BACASINI NİYE ÖRTER KİTLER İNSAN. HIRSIZ GİRİP ÇALMASIN DİYE. EVİ VE İŞ YERİ DEĞERLİDİR. ONUN İÇİN. KADIN EŞ DEĞERLİDİR KAPISI BACASI ÖRTÜLMELİ GİZLEMELİ.

13
6
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ağaç cevap veriyorsa sıkıntı var

18
0
yanıtYanıtla
arda123:

odun seviyo demek ki. . .

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title