Haberler

    Van Persie'den 'Şans' İtirafı!

    Maç sonunda& ;önce Advocaat'a ardından& ;kaptan Volkan Demirel'e sarılan& ;Hollandalı golcü, tüm takıma da mükemmel mücadele için teşekkür etti.



    Maç sonunda& ;önce Advocaat'a ardından& ;kaptan Volkan Demirel'e sarılan& ;Hollandalı golcü, tüm takıma da mükemmel mücadele için teşekkür etti. Yıldız futbolcu, Galatasaray maçında attığı ilk golü anlatırken tevazuyu elden bırakmadı: & ;"Hayatım boyunca& ;birçok derbiye çıktım. Ancak herkes bu maçın diğer tüm derbilerden farklı& ;olduğunu anlattı. Aslında bu bende& ;biraz baskı yarattı ama sahaya çıktığımda& ;inanılmaz duygular hissettim.& ;Gerçekten her şey heyecan vericiydi. Attığım golde aslında kolay bir pozisyon yoktu.& ;Şener sağdan mükemmel& ;bindirdi ve harika bir pas çıkardı.& ;Top biraz önüme düştüğü için yarım& ;yatıp, kayarak vurmam gerekiyordu& ;ve ben de onu yaptım. Gol vuruşundabiraz şanslıydım& ;(gülerek)".



    & ;GEÇEN YILI YAKALADI


    Fenerbahçe, Van Persie'nin Süper Lig'de gol attığı son 10 maçın 9'unu kazanıp, 1 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, Hollandalı'nın gol attığı 18 lig maçının 14'ünü galip bitirirken, 2 yenilgi yaşadı. Van Persie, forma giydiği son 14 lig maçında atılan 30 golün 16'sında skora katkı yaptı. Gol sayısını 6'ya yükselten yıldız oyuncu, geride kalan sezonun ilk yarısındaki skor performansını 11. haftada yakaladı.



    & ;




    Kaynak: Sabah



    & ;

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Volkan Demirel Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title