Haberler

Ünlü boksörler Tyson Fury ile Anthony Joshua dev maç için anlaştı

Güncelleme:

Ünlü boksörler Tyson Fury ile Anthony Joshua, dünya ağır siklet boks şampiyonluğu maçı için anlaşmaya vardı. Dev maçın 2021 yılında yapılması bekleniyor.

Ağır sikletin öne çıkan iki ismi Tyson Fury ile Anthony Joshua, karşı karşıya gelmek adına anlaşma sağladılar.

Joshua, Kubrat Pulev ile karşılaşmaya hazırlanırken Fury de üçüncü kez Deontay Wilder ile karşı karşıya gelecek. İkisi de müsabakalarını kazanırlarsa dünya ağır siklet şampiyonluğu adına karşı karşıya gelecekler.

"2021 KARŞI KARŞIYA GELECEKLER"

Sky Sports News'e konuşan Eddie Hearn, "Büyük aşama kaydettik. Mekanlara ve tarihlere bakıyoruz. İki isim de mali şartlar konusunda hemfikir oldular. İyi bir yerdeyiz ki iki ismin de bu müsabaka için prensip anlaşmasına vardıklarını söylemek mümkün. Herhangi bir anlaşmanın en zor yanı finansal unsurlar ama hemfikir olduğumuz iyi bir noktadayız. Kontrat imzalamadık çünkü hala üzerinde çalışılması gereken şeyler var. 2021 yılında karşı karşıya gelecekleri bir müsabakaya doğru gidiyoruz" dedi.

Tyson Fury ve Anthony Joshua arasında iki müsabaka üzerine çalışmalar yapıldığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anthony Joshua Tyson Fury Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Hakan:

Joshua banko alir .. Tyson furry boksor degil

0
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

Fury Joshuayi bitirir

1
1
yanıtYanıtla
Kemal gül:

Maçı alır farkla

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

Furry nin tekniği gerçekten iyi. Joshua gorundugu gibi değil. 1 kere yenildi ve korkarak dövüşmeye başladı. Sözün özü furry alır.

2
0
yanıtYanıtla
Yalnız:

Fury alır

1
0
yanıtYanıtla
Tanju:

Furiy kesin alır , josuha ruiz ile ikinci maçında sinek gibi kaçıyodu üstüne gitmeye tırsıyordu biyordu ilkmaçta başına neler gldipini , vur kaçlarla maçı aldı

1
0
yanıtYanıtla
Orkun:

Çingene kralı şu an yenecek boksor yok

0
0
yanıtYanıtla
emrah kızılırmak:

jasuva teknik ama güçsüz , fury nin teknigi yok gücü inanılmaz çok. maçı bence, jasuva ruizi yendigi gibi kaçak dövüşürse fury ede kazanır ben jasuva diyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Resul king:

Şimdi Taysın fury nin Demond Wilder karşısında yaptıklarına bakılırsa Yenilmez gibi görünüyor ama unutmayalım ki Karşısında ise Anthony Joshua var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title