Haberler

Umuyorum Volkan Demirel Aramıza Katılır"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, henüz sözleşmesi yenilenmeyen kaleci Volkan Demirel için, "Umuyorum Volkan Demirel aramıza katılır." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, henüz sözleşmesi yenilenmeyen kaleci Volkan Demirel için, "Umuyorum Volkan Demirel aramıza katılır." dedi.

Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor'la Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cocu, Volkan Demirel konusuna açıklık getirdi.

Volkan Demirel'in büyük bir futbolcu olduğunu vurgulayan Cocu, "Volkan Demirel bir lider ve bu takımın kaptanı. Uzun yıllardır bu takımda forma giydi. Onun kariyerine son derece saygı duymalıyız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda net bir şey söyleyemem. Fenerbahçe gibi kulüpler için böyle oyuncular her zaman önemlidir. Umuyorum Volkan Demirel aramıza katılır." ifadelerini kullandı.

İstanbulspor'la oynadıkları maçın skorundan memnun olmadığını aktaran Hollandalı teknik adam, "Biz hep kazanmayı isteyen bir takımız. Oyun tarzımızı ve oynadığımız futbolu ise çok beğendim. Kısa bir süre önce çalışmalara başladık. Çok fazla pozisyon ürettik, sadece birini gole çevirdik. Önde basmayı başardık, rakip üzerinden baskı kurduk. Saha içindeki pozitif davranışlarımızı son derece olumlu buldum. Performanstan dolayı mutluyum, sonuçtan değil." şeklinde konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu maçına ağustos ayında çıkacaklarını hatırlatan Cocu, "Haftalar hızlı geçecek. Önümüzdeki zaman çok uzun değil. Tamamen bu takıma odaklandım. Kalitemizi bugün gördünüz. Takım halinde bir şeyler başarabiliriz. Ağustos ayında oynayacağımız ilk maça kadar bunun için çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili fazla bilgi vermeyen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, "Sayın Comolli'yle beraber bu takımın neye ihtiyacı olduğunu son derece iyi biliyoruz. Şu anda burada olmayan oyuncuları çok fazla düşünmüyorum. Şu an burada bizimle antrenmana çıkan oyunculara odaklandım. Kulübümüzün belli sınırları var. Doğru oyuncuları aramıza katabilmek için çalışıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Volkan Demirel İstanbulspor Fenerbahçe Spor Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title