Haberler

Ümit Özat'ın 'Kazanılan tek kupa' paylaşımı Fenerbahçelileri çıldırttı! Taraftarlardan tepki yağıyor

Güncelleme:

Süper Toto Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'a mağlup olarak son haftaya lider girme fırsatını kaçırdı. Karşılaşmanın sonunda sarı-lacivertlilerin eski kaptanı Ümit Özat'ın yaptığı paylaşım ise sosyal medyaya damga vurdu. Özat, sarı-lacivertlilerin The Land of Legends Cup'ta kazandığı kupanın fotoğrafını paylaşarak, "3 yılda kazanılan tek kupa. Hayaller/Hayatlar" notunu düştü. Sarı-lacivertlileri oldukça sinirlendiren bu paylaşıma tepki yağdı.

Fenerbahçe tarihi bir liderlik fırsatını kaçırdı. Beşiktaş'ın kaybettiği gecede Sivasspor'u yense lider olacak sarı-lacivertliler, Sivasspor'a mağlup olarak 3. sıraya geriledi. Karşılaşmanın ardından sosyal medyada paylaşım yapan Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'a tepki yağdı.

"HAYALLER/HAYATLAR"

Fenerbahçe'nin The Land of Legends Cup'ta kazandığı kupanın fotoğrafını paylaşan Özat, "3 yılda kazanılan tek kupa. Hayaller/Hayatlar." ifadelerine yer verdi. Özat'ın yaptığı bu paylaşıma sarı-lacivertliler çok sert tepki gösterdi. Bu tepkilerin bir kısmına cevap veren eski futbolcu, taraftarların tansiyonunu daha çok yükseltti.

Ümit Özat'ın 'Kazanılan tek kupa' paylaşımı Fenerbahçelileri çıldırttı! Taraftarlardan tepki yağıyor

Ümit Özat'ın 'Kazanılan tek kupa' paylaşımı Fenerbahçelileri çıldırttı! Taraftarlardan tepki yağıyor

Ümit Özat'ın 'Kazanılan tek kupa' paylaşımı Fenerbahçelileri çıldırttı! Taraftarlardan tepki yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ümit Özat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

FAKIR VATANDAS:

fenerliler Türk polisine de kendi sporcularına da fiziki saldırıda bulunmuşlardır.sözlü saldırıda mı bulunmayacaklar. eğitim şart.

22
16
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

umıt ozat sadece doğruları konuşuyor normaldır fenerlılerın kızması bu fenerlıler turk polısıne bıle saldırıan zıhnıyet devlet ıcınde devlet kurmaya calısan zıhnıyet fenerbahce cumhurıyetı gıbı bır tek cumhurıyet var oda en buyuk turkıye cumhurıyetıdir

24
11
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

galatasaray izin vermediği sürece türk futbolunda şampiyon kimse olamaz.galatasaray bitti demeden hersey kesinleşmez.

17
16
yanıtYanıtla
Jls Kdld:

Yani ümit özet yalancı öylemi yazık doğruyu dokuz köyden kovarlar

16
1
yanıtYanıtla
Başkan Ünsal:

Niye adam yalan mi söylüyor doğru diyor basketbol var idi bitti futbol var idi bitti seriler evinde yenilmezlik ler var idi yenilme rekoru kırdık boşa dememişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye

16
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

NIYE ADAM DOGRU SOYLUYOR DIYEMI.ONA SALDIRANA KADAR DONUP TAKIMINIZA BAKIN.O MU MAGLUP ETTI SIZI.

13
1
yanıtYanıtla
Lady Mercedes:

yiyin birbirinizi ete para vermeyin.:)

13
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ümit özat da karakter olsa Adana’ya geldiğinde adam olurdu, allahtan şutladık bunu da Samet Aybaba İLE süper lige çıktık

3
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title