Haberler

Uluslar Ligi'ne müthiş başladık! A Milli Takım, Faroe Adaları'na göz açtırmadı

Güncelleme:

UEFA Uluslar Ligi, Lig C Grup 1 maçında Türkiye, Faroe Adaları'nı 4-0 yendi. Gruptaki ilk maçından galibiyetle ayrılan Milliler, averajla Lüksemburg'un önünde 1. sıraya yerleşti.

Türkiye ve Faroe Adaları, UEFA Uluslar Ligi, Lig C Grup 1 maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar gruptaki ilk maçında rakibini 4-0'la geçti.

A MİLLİ TAKIM'DAN 4 GOLLÜ GALİBİYET

Maçta A Milli Takım'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Cengiz Ünder, 47. dakikada Halil Dervişoğlu, 82. dakikada Serdar Dursun ve 85. dakikada Merih Demiral kaydetti. Mücadeleye ilk 11'de başlayan Ferdi Kadıoğlu ve sonradan oyuna dahil olan Yunus Akgün ilk kez milli formayı giydi.

Uluslar Ligi'ne müthiş başladık! A Milli Takım, Faroe Adaları'na göz açtırmadı

SIRADAKİ RAKİP LİTVANYA

A Milli Takım bu galibiyetle Uluslar Ligi'ne galibiyetle başlarken averajla Lüksemburg'un önünde 1. sıraya yerleşti. Milliler bir sonraki maçını 7 Haziran'da Litvanya ile oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Faroe Adaları Haberler

500

Yorumlar (4)

Haluk Sezer:

aman ne büyük başarı. La gidin işinize siz ancak bu kırıntılarla uğraşırsınız.Dünya kupası önümüzde siz nerdesiniz beceriksizler

4
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Faroe nedir , neresidir , profesyonel fudbol klüpleri var mıdır

3
1
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

yaw amma abartiyorlar yaw yendigin takima bak.. ilk yarida zorlandi iyiceme gol atmakda takimimiz...

2
0
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Sırada üç dünya beş Avrupa şampiyonu süperler takımı San Marino var. Hadi bizim çocuklar bunu da eminim yeneceksiniz. Cebelitarık'tan sonra en büyük maçtan zaferle döneceğiz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title