Haberler

Uğur Dündar'dan dikkat çeken Ali Koç paylaşımı! Destek veren de var tepki gösteren de

Güncelleme:

Taraftarlardan büyük eleştiri alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, Yüksek Divan Kurulu Uğur Dündar'dan destek geldi. Dündar'ın yaptığı paylaşım sosyal medya gündeminde zirveye yerleşti.

2018'de Aziz Yıldırım'la girdiği yarışı büyük farkla kazanan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son zamanlarda taraftarlardan hayli eleştiri alıyor. Sportif başarısızlığı kabul ettiğini söyleyen Başkan Koç, artık transfer politikası yüzünden de hedefte.

UĞUR DÜNDAR'DAN DESTEK

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Ali Koç için destek paylaşımı yaptı. Dündar'ın paylaşımına hak verenler kadar tepki gösteren de oldu.

Uğur Dündar'dan dikkat çeken Ali Koç paylaşımı! Destek veren de var tepki gösteren de

"BAŞKA BİR BAŞKAN VAR MI?"

Dündar söz konusu paylaşımda, "Şu ekonomik krizde Fenerbahçe'ye cebinden son kuruşuna kadar vergilendirilmiş 150 milyon Euro verip "Eğer bu parayı konuşursam beni o gün kulüpten ihraç edin" diyen, buna karşılık hemen her gün sosyal medyada hakaretlerle linç edilen Ali Koç'un dışında bir başkan var mıdır acaba?" ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar'dan dikkat çeken Ali Koç paylaşımı! Destek veren de var tepki gösteren de

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Uğur Dündar Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500

Yorumlar (2)

Yorumcu Davut :

biz Galatasaray olarak ali koçtan razıyız.

15
4
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

Dursun ÖZBEK var mesela

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title