Haberler

Uğur Boral FETÖ'cü Futbolcuların İsimlerini Savcılığa Verdi

Güncelleme:

Gözaltına alındıktan sonra itirafçı olan eski futbolcu Uğur Boral ifadesinde, kendi döneminde katıldığı çok sayıda sohbette yer alan futbolcuların adını savcılığa tek tek verdi.

Uğur Boral'ın itiraflarında önemli futbolcuların adının geçtiği öne sürülürken bu futbolculardan bazılarının hala Süper Lig'deki üç büyüklerde top koşturduğu belirlendi.

ZAFER BİRYOL DA İTİRAFÇI OLMUŞTU

17-25 Aralık sürecinde örgütün talimatı üzerine FETÖ'nün kapatılan kurumlarından Bank Asya'ya 950 bin lira yatırdığı belirlenen eski futbolcu Uğur Boral ile Zafer Biryol gözaltına alındıktan sonra itirafçı olmuştu.

Uğur Boral'ın ifadesinde, 2003 yılında G.Birliği'nde oynadığı dönemde FETÖ/PDY ile tanıştığını, düzenlenen çeşitli sohbet toplantılarına katıldığını söylediği belirtildi. Boral'ın kendi döneminde katıldığı çok sayıda sohbette yer alan futbolcuların adını da savcılığa tek tek verdiği öğrenildi.

FUTBOLCULAR DIŞINDA TEKNİK DİREKTÖR İSİMLERİDE GÜNDEMDE

Boral'ın itiraflarında önemli futbolcuların adının geçtiği öne sürülürken bu futbolculardan bazılarının hala Süper Ligdeki üç büyüklerde top koşturduğu belirlendi. Futbolcular dışında Süper Ligde takım çalıştıran bazı teknik direktör ve menajerlerinin de ifadelerde geçtiği öğrenildi. Aynı zamanda ismi geçen futbolcu, teknik direktör ve menajerlerin de ByLock kullandıkları iddia edildi. Bu ifadeler sonrası soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının önümüzdeki günlerde bu kişileri ifadeye çağırması ya da gözaltına alması bekleniyor. (Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zafer Biryol Uğur Boral Bank Asya Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

ITIRAFCI:

Bu ülkede sistem böyle calisiyor iste vatandasini bir birine kirditmak Malum partinin icinde 80 tane Fettocu M vekili vardir, hiç birisine dokunulmadi,enerji bakani damat Feto okulunda mezun Fettocuydu Ve Fetocu bakanin kayin Babasi Bir numarali Fetocuydu itiraf ediyorum.

19
5
yanıtYanıtla
ITIRAFCI:

Kimi kime sikayet edecen bağımsız tarafsiz savcilarmi kaldi bu ülkede, Fetoyu buraya getiren ülkenin en başindaki, onuda buralara getiren Fetoculardir, Cikarlar çakişinca bu duruma geldiler.

17
6
yanıtYanıtla
boşveeerr:

Herkesi kendiniz gibimi görüyonuz yiyemeyince çamur at izi kalsın tamm kendinizi tarif etmişsiniz

yanıt0
yanıt0
abuzer karatikit:

CANER GİBİ GÖKHAN GİBİYDİ BU DA KALİTESİZDİ.

3
6
yanıtYanıtla
Reis:

Kaç senedir Fenerbahçenin sonra Beşiiktaş''ın, daha da iyisi milli takımın beklerini koruyan adamlara kalitesiz diyebiliyorsan boşuna spor haberi okuma kardeşim.

yanıt8
yanıt0
mermi:

adam gibi adam sarı fişek

yanıt0
yanıt0
gsgs:

gs düşmanı habertürk aziz yalakası sizi eski fenernahçeli futbolcu diyemediniz mi

0
0
yanıtYanıtla
TC li vatansever:

Gözlerim doldu vay be fetoya bulaşmamış tek yer siyasiler çıktı ne kadar da temizmiş ülkemin siyasileri hiç de terörist yokmuş içlerinde

0
0
yanıtYanıtla
Kul:

idam gels in buyetim oksuzun hakkini cezaevindeki fetocu terorisler yemesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title