Haberler

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Bekir İrtegün Hakem Yönetimini Eleştirdi

Güncelleme:

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Bekir İrtegün, Ankara Keçiörengücü maçındaki hakem yönetimini eleştirerek, galibiyetlerinin bu durumu etkilemediğini söyledi.

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Tuzlaspor'a 2-0 yenilen Ankara Keçiörengücü'nde teknik sorumlu Cenk Özcan, bugünkü hatalardan ders çıkaracaklarını belirterek, "Bugünün eksilerini alıp cebimize koyacağız, onları tekrar artı hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Özcan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın hakemi Yunus Dursun'un kötü bir yönetim gösterdiğini dile getirdi.

Maça galibiyet parolası ile çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını aktaran Özcan, "Bizler maçı analiz ederken 3 kere, 4 kere seyrediyoruz. Yanlışlarımızı, doğrularımızı bulmaya çalışıyoruz. Kimseyi eleştirmiyorum, kimse hakkında da konuşmuyorum. Tek ricam, maçı yöneten hocamın sakin kafayla bir kere daha seyredip yaptığı hareketlere, kararlara bir bakması lazım. Ufak tefek gerginlikler oldu. Ben 29 senedir bu işin içindeyim. Beni herkes tanır, hiçbir zaman böyle konuşmadım. 29 senedir sahanın içinde konuştuğum zaman hakemlerden böyle cevaplar almadım." değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarı risk alıp oynadıklarını anlatan Özcan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu risk sonucunda bir iki ciddi pozisyon verdik. Bunların bir tanesi gol oldu. Sistemi 4-4-2'ye çevirdik. Arkasından pozisyonlara girdik. Duran toplarda özellikle etkiliyiz. Bugün bu etkiyi yaratamadık, yapamadık. Yani kornerlerde 8-9 korner ortalamasıyla oynuyoruz. Buradan bir gol çıkarmamız lazımdı. Bunun üzerinde çalışacağız. Bugünün eksilerini alıp cebimize koyacağız, onları tekrar artı hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum, herhangi bir kişiyi de kırdıysam eleştirmelerimde özür dilerim. Ama bunu da söylemem gerekiyordu diye düşünüyorum."

Bekir İrtegün : "Maçın planladığımız gibi gitmesi çok sevindirici"

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Bekir İrtegün ise zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çok değerli bir galibiyet aldıklarını aktaran İrtegün, "Üstteki takımlar puan kaybetmişti. Ankara Keçiörengücü'nde üst taraflı alakalı mutlaka 3 puan parolası ile çıkmıştı. Maça geldiğimizde topu genelde o ayağında tutan, sakin oynayan taraf bizdik. Maçın planladığımız gibi gitmesi çok sevindirici. Başta oyuncu kardeşlerimi, yöneticilerimizi, personelimizi, herkesi kutluyorum." diye konuştu.

Oyunun hakem açısından zor bir maç olduğunu düşündüğünü anlatan İrtegün, şunları kaydetti:

"Stresli bir maç geçirdik. İlk bizim gördüğümüz kartta pozisyon çok uzaktı. Ben kulübeyle bir şey konuşuyordum. O yüzden görmediğim için yorum yapmayacağım. Keza diğer pozisyon da çok uzaktı. Bunu izlesem daha doğru yorum yaparım açıkçası ama hakem için de zor bir maçtı. Puana çok ihtiyacı olan iki takım. Bunlar açıkçası gerilimi arttıran şeyler. Genel anlamda ben çok kötü bir yönetim görmedim diyebilirim. Bunu kazandığımız için söylemiyorum. Çok samimi söylüyorum bunu. Mutlaka ufak tefek hatalar vardır. İzleyince daha net görürüz biz de onları."

Kaynak: AA / Spor

Bekir İrtegün Ankara Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title