Haberler

Hangi ülkeyi seçecek? Türkiye ve Almanya, Salih Özcan için karşı karşıya

Güncelleme:

FC Köln formasıyla bu sezon dikkat çeken bir performans gösteren Salih Özcan için Türkiye ve Almanya Milli Takımları karşı karşıya geldi. İki ülkenin de milli takımından davet alan 24 yaşındaki futbolcu, U15'ten U21'e kadar tüm yaş gruplarında Almanya Milli Takımı için ter dökmüştü.

Almanya U21 takımıyla Avrupa Şampiyonu olan Salih Özcan, o dönem teknik direktörlüğünü yapan Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım'a davet edildi. Almanya Milli Takımı'ndan da davet alan futbolcunun son kararının ne olacağı merakla bekleniyor.

"ALMANYA VE TÜRKİYE'DEN TEKLİFLER VAR"

Sporx'te yer alan haberde,Köln Teknik Direktörü Steffen Baumgart konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Salih'in vermesi gereken bir karar var. Almanya ve Türkiye'den teklifler var. Hangisi için oynayacağına dair bir karar verme süreci olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye ve Almanya, Salih Özcan için karşı karşıya! Herkes vereceği son karara kilitlendi

"PERFORMANSIMA ODAKLANMAM GEREKTİĞİNE KARAR VERDİK"

Salih Özcan ise yaptığı açıklamada, "Hangi milli takım için oynayacağıma dair konuştuk. Ancak son olarak performansıma odaklanmam gerektiğine karar verdik." dedi.

Türkiye ve Almanya, Salih Özcan için karşı karşıya! Herkes vereceği son karara kilitlendi

"POTANSİYELLİ FUTBOLCULARDAN BİRİ"

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Hansi Flick, "Şu anda Salih Özcan için bir karar verme süreci var. Potansiyelli oyuncularımızın kimler olduğunu biliyoruz. Şüphesiz ki Salih Özcan da onlardan biri." açıklamasını yaptı.

Türkiye ve Almanya, Salih Özcan için karşı karşıya! Herkes vereceği son karara kilitlendi

ALMANYA İÇİN TÜM YAŞ GRUPLARINDA OYNADI

Bu sezon Bundesliga'da 25 maça çıkan merkez orta saha oyuncusu olan Salih Özcan, 2 gol atıp 1 asist yaptı. 24 yaşındaki oyuncu U15, U16, U17, U18, U19, U20 ve U21 milli takımlarda Almanya için oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Almanya Milli Futbol Takımı A Milli Futbol Takımı Salih Özcan Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (3)

Metin Demir:

türkiyede torpilin yoksa alt yapıya bile giremezsin avrupada yetenekliysen oynatırlar

24
1
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

almanlar bizde oynamasin diye bir kere oynatir sonra hadi elveda... yinede sen bilirsin salih kardes gel ülken icin oyna .. almanlarda oynadigin süre hep yabanci gibi olacaksin

3
2
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

iyi topcu bu çocuk takip ediyorum kapın bunu milli takımın ihtiyacı var

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title