Haberler

Türk kayakçılar İsviçre'de kürsü mücadelesi verecek

Güncelleme:

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir, İsviçre'de düzenlenecek Kayakla Atlama Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Kayakla atlama branşında Türkiye'ye ilkleri yaşatan 'Uçan Türk' Fatih Arda İpçioğlu ile Muhammet Ali Bedir, İsviçre'de kürsü mücadelesi verecek.

Milli kayakçılar Fatih Arda İpçioğlu ve Muhammet Ali Bedir, 14-18 Aralık 2023 tarihlerinde İsviçre Engelberg'de düzenlenecek Kayakla Atlama Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Milli takım antrenörleri Nejc Frank ile Samet Karta yönetiminde ay-yıldızlı forma ile yarışacak sporcular, eleme müsabakalarını geçmeleri halinde finallerde madalya için piste çıkacaklar.

Başkan Oto: "Sporcularımıza yürekten inanıyoruz"

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Dünya Kupası'nda yarışacak olan milli sporculara inancının tam olduğunu belirtti. Uluslararası alanda yukarı doğru ivme kazandıklarını ve tarihi başarılara tanıklık ettiklerini dile getiren Başkan Oto, "Genç sporcularımıza sonuna kadar güveniyor ve onları destekliyoruz. 2026 Kış Olimpiyatları yolunda önemli bir viraja giriyoruz. Bu organizasyonda da sporcularımın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" açıklamalarında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kayak Federasyonu Muhammed Ali Türkiye İsviçre Dünya Fatih Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title