Haberler

Türk Hava Yolları World Golf Cup'ta Şampiyonlar Belli Oldu

Güncelleme:

Türk Hava Yolları World Golf Cup'ın İstanbul ayağında Berna Karaevli kadınlarda, Arda Obuz erkeklerde birinci oldu. Her iki sporcu da Antalya'da düzenlenecek büyük finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Türk Hava Yolları'nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup'ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleştirildi. Turnuvaya, THY müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından önemli isimler katıldı.

THY World Golf Cup Turnuvası'nın İstanbul ayağı, 23-24 Eylül tarihleri arasında Kemer Country Golf Kulübü'nde yapıldı. Turnuvada 24 ve altı handikap seviyesinde kadınlarda mücadele eden Berna Karaevli oldukça iyi bir performans göstererek 40 puanla şampiyon oldu. Erkeklerde ise 44 puanla Arda Obuz birinci sıraya yerleşti. Her iki finalist de Antalya'da düzenlenecek olan büyük finale katılma hakkı kazandı.

THY PAZARLAMA VE SATIŞ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLMUŞTUR: İZLEMESİ KEYİFLİ BİR TURNUVA OLDU

THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvamızın İstanbul ayağında oynayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. İzlemesi keyifli bir turnuva oldu. Bu seride kazanan Berna Karaevli ve Arda Obuz'u tebrik ediyor ve Antalya'da başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları İstanbul Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title