Haberler

Turgutluspor'da Nadir Arıkan imzayı attı

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta düşme hattından kurtulamayan Turgutluspor'da bu sezonki dördüncü teknik direktör olarak anlaşma sağlanan Nadir Arıkan, resmi sözleşme imzaladı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta düşme hattından kurtulamayan Turgutluspor'da bu sezonki dördüncü teknik direktör olarak anlaşma sağlanan Nadir Arıkan, resmi sözleşme imzaladı. Sarıyer yenilgisi sonrası Turgutlulu teknik adam Nazım Gülay'la da yolları ayıran Turgutluspor'un yeni direktörü daha önce takımı 3'üncü Lig'de şampiyonluğa taşıyan Cüneyt Biçer'in o dönem yardımcılığını yapan Nadir Arıkan oldu. Arıkan, Kazım Akgün, Atila Gerin ve Nazım Gülay'ın ardından Turgutluspor'un sezon içerisinde dördüncü teknik direktörü olarak imzayı attı.

Arıkan için kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Ahmet Daşkan ve yönetim kurulu katıldı. Belediye Başkanı Çetin Akın, "Nadir Arıkan hocamız şampiyon olup 2'nci Lig'e çıktığımız dönemde teknik ekibimizde görev alan değerli bir hocamızdı. Biz hocamıza ve ekibine inanıyoruz. Bizim dönemimizde Turgutlulu ve Turgutlusporlu paydaşların bir araya geldiğinde 3'üncü Lig'de şampiyon olmuştuk. Aynı sinerjiyi yeniden oluşturmamız lazım. Turgutluspor için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğine inanıyorum. Güzel güzel yakın. Ben inanıyorum, herkesin inanıp bu takıma sahip çıkmasını istiyorum. Anlaşma her iki taraf için hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

DAŞKAN: GÜVENİMİZ TAM

Tecrübeli bir hocaya takımı emanet ettikleri için mutlu olduklarını belirten Turgutluspor Başkanı Ahmet Daşkan, imza töreninde, "Öncelikle anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Nadir Arıkan hocamıza olan inancımız tam. Tecrübesine inanıyor ve güveniyoruz" dedi.

ARIKAN: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Teknik direktör Nadir Arıkan ise, "Şampiyonluk yaşadığım kulübüme geri döndüğüm ve göreve başladığım için mutluyum. Bana bu görevi laik gören Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'a, Başkan Ahmet Daşkan'a ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik ekibim, oyuncularımız ve personelimiz ile birlikte Turgutluspor'u laik olduğu yere getirmek için gece gündüz çalışacağız. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi. Arıkan'ın yardımcılıklarını Tolga Yalansız, Onur Yeniyurt, Altınay Çetin ve Fatih Çağlın yapacak.


- Turgutlu
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Turgutluspor Cüneyt Biçer Çetin Akın Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title