Haberler

Tur 2019'da Çanakkale-Edremit Etabının Galibi Fabio Jakobsen

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 122.6 kilometrelik Çanakkale-Edremit etabını Quick Step Takımı'ndan Fabio Jakobsen 2 saat 50 dakika 12 saniye ile kazandı.

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 122.6 kilometrelik Çanakkale- Edremit etabını Quick Step Takımı'ndan Fabio Jakobsen 2 saat 50 dakika 12 saniye ile kazandı.

Günün ilk atak yapan sporcusu Ahmet Örken oldu. Türk Milli Takımı'nda pedal çeviren Ahmet'e daha sonra beş sporcu daha katıldı ve ilk kaçış grubu oluştu. BBH-Burgos Bh Takımı'ndan Victor Langellotti, EUS-Euskadi Basque Country-Murias Takımı'ndan Urkol Berrade Fernandez, NSK-Neri Sottoli Selle Italia Ktm Takımı'ndan Umberto Marengo, SVB-Sport Vlaanderan Takımı'ndan Lindsay de Vylder, Türk Milli Takımı'ndan Feritcan Şamlı da ilk prim kapısına doğru pedal basmaya başladı. Fark bu esnada önce 3 dakika 10 saniyeye çıktıysa da daha sonra 2 dakika sularına indi.

20.9'uncu kilometrede etabın ilk prim kapısı geçildi. Altılı grup içinde iyi yer tutan Ahmet Örken ve Feritcan Şamlı ilk iki sırayı alırken, üçüncülüğü bu mayoyu Tur'un başından beri kovalayıp ortak olmaya çalışan SVB-Sport Vlaanderan Takımı'ndan Lindsay de Vylder üçüncülüğü elde etti. Bu sonuca göre Türk Milli Takımı'ndan Feritcan Şamlı yarın koşulacak Balıkesir-Bursa etabında da Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sponsorluğundaki Beyaz Mayo'yu taşımaya hak kazandı. Prim kapısından sonra Ana Grup (Peloton) ile kaçış gurubu arasındaki yeni zaman farkı 2 dakika 25 saniye olarak verildi. Grup ikinci prim olan Sprint kapısına doğru pedal basmaya başladı.

Etabın 42.8'inci kilometresinde gerçekleşen sprint primini SVB- Sport Vlaanderan Takımı'ndan Lindsay de Vylder kazandı. İkinci sırayı NSK-Neri Sottoli Selle Italia Ktm Takımın'dan Umberto Marengo, üçüncülüğü BBH-Burgos Bh Takımı'ndan Victor Langelotti elde etti.

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın 194.3 kilometrelik Balıkesir-Bursa etabı ile devam edecek. Genel Ferdi Klasmanda birinciliğini koruyan Sam Bennett yarın koşulacak etapta Turkuaz Mayo'yu giyecek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çanakkale Edremit Fabio Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title