Haberler

Tümer Metin'in yıllar sonra gelen itirafı çok konuşulacak: G.Saray'a gol atıp gerçek F.Bahçeli olmak istemedim

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye transfer olduğu döneme ait itiraflarda bulunan efsane futbolcu Tümer Metin, herkesi şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Eski milli futbolcu, Fenerbahçe'de oynarken Galatasaray'a gol atıp efsane olmak istemediğini söyledi.

2006 yılında Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olup gündemi sarsan efsane futbolcu Tümer Metin, NTV'ye gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

"TUTTUĞUN TAKIM DEĞİŞMEZ"

Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye gol atmak mı, Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a gol atmak mı? sorusuna "Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye gol atmak tabii ki. Tuttuğun takım değişmez. Fenerbahçe'de oynarken de herkes hangi takımı tuttuğumu bilirdi. Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye gol atmak her zaman özeldir tabii ki" cevabını veren Tümer Metin sosyal medyada gündem oldu.

"GERÇEK FENERBAHÇELİ OLMAK İSTEMEDİM"

Tümer Metin, "Beşiktaş forması ile Fenerbahçe'ye gol atmak özel bir duygudur. Fenerbahçe'de oynarken Galatasaray'a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak istemedim. Herkes benim tuttuğum takımı biliyor" açıklamasını yaptı.

"SERGEN'E ŞEKERSPOR'A NEDEN GİTTİĞİ SORULMADI"

"Beşiktaş tribününden hak ettiğin sevgiyi gördüğüne inanıyor musun?" şeklindeki soruya eski milli futbolcu, "Evet, inanıyorum. Ancak kör öldü badem gözlü oldu. Nefret daha ağır bastı. Ben, Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gittiğim günden 2-3 gün sonra Sergen, Beşiktaş'tan ayrıldı. Nereye gitti? Şekerspor'a. Her kim ki Tümer, Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gitti diye tepki gösteriyor, önce kendilerine şunu sorsunlar: Ben, Şekerspor'a gitmiş olsaydım kimse tepki göstermeyecekti. Ben, Fenerbahçe'de oynamayı, ömrümün hiçbir zamanında düşünmedim. Hiç hayal etmedim. 5 senelik süre zarfında gönülden bağlı olduğun takımla o röportajları verirken, 'Bir gün Fenerbahçe'de oynarım' diye düşünmüyorsun. Kendini konumlandırdığın yer ve sana değersiz hissettirildiği dakika... Biri çıkıyor, hayat gibi sana çok kıymetli hissettiriyor ve istemeye istemeye gidiyorsun. Fenerbahçe'ye gitmemden ötürü bir pişmanlığım yok, yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe Kulübü'ne saygısızlık etmek istemem. Bugün o şartlar altında yine giderim. Sergen'e 'Dur, gitme' dediniz mi? 'Sergen'i nereye yolluyorsunuz?' dediniz mi? 'Sergen nasıl Şekerspor'a gider?' dediniz mi? Burası en can alıcı yeri. Feyyaz Hoca'ya da giderken demediniz. Aslında o kadar güçlü değilsiniz, o kadar gücünüz yok. O karar mercii ben bile olmuyorum, o an yönetenler oluyor" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tümer Metin Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Co:

Adam haklı dağılın len

6
17
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Profesyonel futbolcu görevini yapar hangi takımda olursa olsun. Sen Gerçek fenerli olmak istemedin ama fenerbahçeliler de seni gerçek fenerli olarak görmedi zaten.

14
3
yanıtYanıtla
hamza:

yani oynadığın takıma ihanet ettin o takım ve taraftarı senden beklentisi vardı sen tuttuğun takımdan bahsediyorsun bu şlikeden fakı yok belkide sen yendirdin

8
2
yanıtYanıtla
ua 34:

TÜMER ASKERE

7
2
yanıtYanıtla
Erdoner:

İşini düzgün yapmamışsın. Kazandığın para sana helal değil. Resmen satmışsın takımı kişiliğine yazık. Allah bir gün çıkartır bekle illaki bir zamanı vardır. Hangi takımın formasını giyersen adam gibi işini yapacaksın.

7
2
yanıtYanıtla
Tevfik:

Para için sattın kendini fenere gol atmasan ne olur sevilmiyosun

8
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Bizde senin gerçek Fener''li olacağına hiç inanmadık. . . İyi ki de olmamışsın. . . Egolarını yenmelisin sen önce. . .

5
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

saydınız sözvdünüz hakaret ettiniz. hatta gittiği dönem bende ettim. ama adam Beşiktaşlı ve her dediğinde de haklı. Biz vefayı bilmeyen amatörlükle yönetilen ve bu şekilde giderse şerefli 3. olmaya da mahkum bir camiayız. Ne zaman büyümeyi profesyonel olmayı öğrenirsek o zaman işler rayına girecek. 15 sene geçmiş tümerin saçı sakalı ağarmış halen Tümer aşağı Tümer yukarı adamlar ligde vura vura ilerliyor bizim uğraştığımız konulara bakın.

3
1
yanıtYanıtla
Cnr:

Yakında ermenistanı destekliyorum desen şaşırmam senden herşey beklenir haiiiıiiiiin paralı asker

2
0
yanıtYanıtla
ultraslan 34:

TÜMER ASKERE!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title