Haberler

Triatlon Avrupa Kupası ve Aquatlon Türkiye Finali

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquatlon Finali için hazırlıklar tamamlandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquatlon Finali için hazırlıklar tamamlandı.

Avrupa Triatlon Birliği (ETU), Türkiye Triatlon Federasyonu ve Alanya Belediyesinin düzenlediği, Alanya Kaymakamlığının katkılarıyla gerçekleştirilecek Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquatlon Finali, cumartesi günü Galip Darı Plajı'nda başlayacak. 35 ülkeden yaklaşık 900 sporcunun kayıt yaptırdığı organizasyon, iki gün sürecek.

Kaymakam Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında, Alanya'nın birçok alanda olduğu gibi triatlonda da öncü olduğunu söyledi. Bu yıl 28'incisi yapılacak organizasyonun profesyonelce gerçekleştirileceğini anlatan Harputlu, yarışlara katılacak sporculara başarı diledi.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise 28. kez triatlona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduğunu kaydetti. Alanya'nın renkli bir hafta sonu geçireceğini dile getiren Yücel, "Alanya'da 60'ın üzerinde organizasyon yapılıyor. Bunun 15'i uluslararası nitelikte. Bu hafta sonu da Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquatlon Finali'ni gerçekleştireceğiz. Bize bu anlamda destek veren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya da Alanya'nın triatlonda çok güzel bir yer edindiğini belirtti. Yalçınkaya, "Alanya bizim geleneğimiz, geçmişimiz. Bizim için çok önemli. Çok güzel yarışlar olacağına inanıyorum. Çünkü tecrübeli bir ekip var. Kazasız, belasız yarışlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Alanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title