Haberler

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sonrası suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Fenerbahçe maçının ardından 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Trabzon spor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Fenerbahçe maçı sonrası 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

347 SOSYAL MEDYA KULLANICISI VE 5 SPOR YORUMCUSUNA SUÇ DUYURUSU

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün 17 Mart 2024 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı müsabaka sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle, yazılı ve görsel medya üzerinden kulübümüzü ve camiamızı hedef gösterici ve zan altında bırakacak paylaşımlar tespit edilmiştir.

Hukuk Kurulumuz tarafından; eleştiri sınırlarını aşan, haksız, mesnetsiz ve hukuki dayanaktan yoksun paylaşımlarda bulunan 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında eylemlerine uyan Türk Ceza Kanunu ve 6222 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereği suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kulübümüz aleyhine asılsız itham ve iddialarda bulunan kişiler hakkında, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da adalet önünde hesap vermeleri için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Sosyal Medya Trabzonspor Fenerbahçe Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

Yasar Unal:

Kepazeliği kabullenmek yerine sağa sola saldırmak. Bir yönetici neden TS Fenerbahçe'nin evinde maç oynadığı zaman bu tür şeyler olmuyor da bunlar Ts sahasında oluyor sorusuna cevap veremiyorsa bunları da yapmamalı bence. Ama şu kesin ki FB bir TS ile asla Trabzon'da maç oynamamalı. Futbolcuların can güvenliğinin olmadığı net olarak ortada.Ayrıca bu son maç Türk futbolunu uluslararası kamuoyunda da zor durumlara düşürmüştür.

67
30
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Ayrıca bu son maç Türk futbolunu uluslararası kamuoyunda da zor durumlara düşürmüştür. Diimi. Yüzde yüz haklısın diyeceğim de UEFA dan 3 maç deplasmana seyirci getirememe ve 80 bin EURO para cezası alan takım kimdi. Doğru ya ağlamakla geçiyor ömrünüz. Bizim orda ikiyüzlülük denir buna.

yanıt19
yanıt20
Yasar Unal:

Resul Altıntaş Avrupa'da Türk takımlarına yapılanlar ortada.Braga-FB maçını hatırlatmak yeterli olur sanırım. Burada iki Türk takımı arasında yaşanan olayları ve sonuçlarını anlatmaya çalıştım.

yanıt12
yanıt8
Resul Altıntaş:

Keşke maçı tatil etmeyen hakemi eleştirip Futbolcuların yaptığı terbiyesizliği ekleseydin. Olayda hiç bir Trabzonspor futbolcusunun parmağı yok. Seyirci ne kadar haksız olsa da Fenerbahçeli futbolcular da bir o kadar haksızlar.

yanıt17
yanıt17
Özer Doğan:

ödül mü vereceklerdi size sahada yaşanan çirkinlikleri dünya gördü aynaya bak

23
16
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

''yaşanan çirkinlikleri dünya gördü '' diyorsun da bir siz göremiyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz. Türk hakemleri gibisiniz. İşinize geleni görüp haksız olduğunuz kısımları nedense göremiyorsunuz.

yanıt20
yanıt12
Maydanoz:

Sevgili ts (vahşi) kulüpbaşkanı! Taraftarınız vahşi ve zalim kabullen ve tüm TÜRKiYEDEN ve özellikle Fenerbahçe camiyesinsen özür dile .Trabzon taraftarı siyasetin dışına çık kaybededilen seçim sizin eserinizzzzzzzzzz gurur duyun.

20
8
yanıtYanıtla
Ahmet Öztürk:

fb den özür dileyecekmiş yahu siz kimsiniz. Türk futbolunu satın mı aldınız ,Bu lig babanızın malı mı.her istediğinizi yapacaksınız Vahşi mi dedin,kendi stadını ateşe varen, polis araçlarını deviren ,yakan ,polislere,görevlilere saldıran Vahşiler ! gelmiş burda akıl veriyor. hadi lan ordan.

yanıt11
yanıt17
Tolga Tplg:

Helal başlan. Küfretip biz yaparız diyenler vardı. O ümit özat. Off ne tekme helal olsun ellerin terd görmesin diyordu hesap zamanı

11
7
yanıtYanıtla
Hakan ALTINTAŞ:

Adamlarda utanmada yok ya. Birde üste çıkmaya çalışıyorsun. Ayıp oğlum ayıp.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title