Haberler

Trabzonspor, İstanbul'a Galibiyet İçin Gitti

Turkcell Süper Lig'in 26. Haftasında Deplasmanda Beşiktaş ile Karşılaşacak Olan Trabzonspor, İstanbul'a Galibiyet İçin Gitti.

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'a galibiyet için gitti.

Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçak ile saat 17:45'de Trabzon'dan ayrılan bordo-mavili kafilede 19 futbolcu yer aldı. Uzun süren sakatlığın ardından savunma oyuncusu Tolga Seyhan da, Ersun Yanal tarafından kadroya alınırken, kaleci Jefferson ve Ahmet Şahin, Kadir Keleş, Cem Demir, Musa Büyük kadroda yer almadı. Kafile başkanlığını Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu yaparken, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da takımla birlikte İstanbul'a gitti.

Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Çağdaş Atan ve Tolga Seyhan ise sarı kart sınırında bulunuyor. İstanbul Mövenpick Otel'de kampa girecek olan bordo-mavili takım, müsabakanın ardından yine daha önce belirlendiği gibi tarifeli seferle maç akşamı Trabzon'a dönecek.

(GÖK-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title