Haberler

Trabzonspor'da Djaniny Semedo'nun sözleşmesi feshedildi

Güncelleme:

Trabzonspor'un şampiyon kadrosunda yer alan Djaniny Semedo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi ve oyuncu Suudi Arabistan'a gitti.

Trabzonspor'da bir süredir ayrılması beklenen ve kendisine takım arayan Djaniny Semedo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Trabzonspor'un şampiyon kadrosunda yer alan ve takımdan ayrılmak istediği için kadro dışı bırakılan Djaniny Semedo, kulüp arayışlarını sonuçlandıramadığı için geçtiğimiz günlerde kente geri dönmüştü. Yapılan görüşmelerde, ayrılma isteğini yineleyen oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilerek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirildi. TFF'de yer alan bilgilere göre, Yeşil Burun Adalı oyuncunun sözleşmesi dün feshedilirken futbolcu bugün Suudi Arabistan'a gitti.

Trabzonspor'a 2020 yılında katılan ve 3 yıllık anlaşma imzalayan santrforun sözleşmesi 16 Eylül 2022'de 2 yıl daha uzatılarak maaşı 1 milyon 600 bin Euro'ya çıkarılmıştı. Sonraki süreçte kadro dışı kalan Djaniny'nin ayrılığının detayları kamuoyuyla paylaşılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Suudi Arabistan Trabzonspor Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title