Haberler

Trabzon: Umut Bulut Trabzonspor'da İz Bırakmak İstiyor

Trabzonspor'un genç forvet oyuncusu Umut Bulut, takımda etkili forvet oyuncularının bulunması nedeni ile kadroya girip girememekte bir sıkıntısının bulunmadığını belirterek oynadığı futbolla Fatih Tekke ve Şota gibi bordo-mavili takımda iz bırakmak istediğini söyledi.

Trabzonspor'un genç forvet oyuncusu Umut Bulut, takımda etkili forvet oyuncularının bulunması nedeni ile kadroya girip girememekte bir sıkıntısının bulunmadığını belirterek oynadığı futbolla Fatih Tekke ve Şota gibi bordo-mavili takımda iz bırakmak istediğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması ile attığı 16 gol ile gol krallığı sıralamasında 7. sırada yer alan genç forvet oyuncusu Umut Bulut, Trabzonspor forması altında daha çok gol atmayı hedeflediğini belirterek, "Trabzonspor'da hiçbir zorluk çekmiyorum. Milli takımda oynadığım arkadaşlarım ve abilerim var. Trabzonspor'da benim kafama yatkın bir yer. Antrenmanlarda olsun diğer zamanlarda olsun herşey çok güzel gidiyor" dedi.

Yıllar önce Şota ile Trabzonspor'un çok iyi bir sezon geçirdiğini, Fatih Tekke'nin ise yeteneğinin ve yaptıklarının tartışılamayacağını ifade eden Umut Bulut, "Trabzonspor yıllar önce Şota ile çok iyi bir sezon geçirdi. Fatih ağabeyin ise yeteneği ve yaptıkları tartışılmaz. Bende onlar gibi inşallah Trabzonspor'u uzun yıllar hizmet ederim. Bugün nasıl herkes bu oyunculardan bahsediyorsa, yarın da benim için aynı şekilde bahsedilmesini isterim. Fatih Tekke ve Şota gibi 'Umut'ta burada iyi işler yaptı, güzel izler bıraktı' demeleri en büyük temennim. Ama bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Onun için de çok çalışıp Trabzonspor'un başarısı için mücadele edeceğim. Onların yaptığını Trabzonspor'da yapabilirsem o zaman ne mutlu bana derim" şeklinde konuştu.

Ankaragücü'ndeki gol sayısını Trabzonspor'da daha yukarıya çekmek istediğini ifade eden Umut, bordo-mavili takımda daha çok gol posizyonuna gireceğine inandığını kaydederek, "Trabzonspor büyük bir kulüp ve camia. Ankaragücü de büyük bir kulüp ama Trabzonspor'un hedefleri daha farklı. Ankaragücü'nde 2-3 pozisyona giriyorsam Trabzonspor'da daha çok gol pozisyona gireceğime inanıyorum. Çünkü burada çok etkisel futbolcular var. Elimden geldiği kadar gol atmak istiyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'un 23 yıllık şampiyonluk özlemi olduğunu söyleyen Umut Bulut, "Ben doğduğumda Trabzonspor şampiyon oldu. İnşallah ben geldiğim bu sezonda bu şampiyonluk özlemine son veririz. Bunun olmaması için hiçbir neden yok" dedi.

Breziyalı teknik adam Sebastiao Lazaroni'nin çok sempatik ve futbolcularla diyaloğunun çok iyi olduğunu belirten Umut, şunları söyledi:

"Lazaroni çok sempatik ve futbolcularla diyaloğu çok iyi olan bir hoca. Trabzonspor'un ortamı da çok güzel. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için Lazaroni hoca bizi bu yönde motive etmeye çalışıyor. Benim hedeflerim de Ankaragücü'nde oynarken ümit milli takımda oynamak vardı. 3 hedefim de gerçekleşti. Trabzonspor gibi büyük bir camiaya transfer oldum. Benim yapmam gereken öncelikle Trabzonspor'da çok başarılı olmak, çok iyi performans sergilemek burada iyi olduğum sürece A milli takıma seçileceğime inanıyorum. A milli takım büyük futbolcuların oynadığı yer, kısmet olursa Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde forma giymek istiyorum".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title