Haberler

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Tütüneker

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 1-0 yenildikleri Bursaspor maçına ilişkin, "Genel anlamda baktığımız zaman 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Sonuçta söylenecek bir şey yok. Ke...

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 1-0 yenildikleri Bursaspor maçına ilişkin, "Genel anlamda baktığımız zaman 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Sonuçta söylenecek bir şey yok. Kendi sahamızda 3 puanı kaybettik" dedi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bursaspor'un kontrataklarla kalelerine geldiğini söyledi.

Takımının 3 topunun direkten döndüğünü anımsatan Tütüneker, şunları kaydetti:

"Genel anlamda baktığımız zaman 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Sonuçta söylenecek bir şey yok. Kendi sahamızda 3 puanı kaybettik. Bu sene maalesef düşe kalka bu ligde kalmayı düşünüyoruz. Geçen haftalara göre daha iyi oynadık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmek lazım. Golü bulsaydık daha farklı olurdu. Mücadele eden futbolcularımı tebrik ediyorum. 3 puanı alan Bursaspor'u da tebrik ediyorum."

-Bursaspor cephesi-

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ise Konyaspor'a karşı çok fazla gol pozisyonu vermediklerini ifade etti.

Antrenmanlarda futbolcularına Torku Konyaspor'un kendi sahasında baskılı oynayacağını söylediğini aktaran Daum, "Top alışverişiniz zaman zaman çok iyi değildi. Ancak negatif bir şey söyleyemem. Konyaspor'un bu baskılı oyununu karşılamak kolay olmadı. Onlar uzun topla da geldiler. Bunu da iyi karşıladığımızı düşünüyorum. İkinci devre ikinci golü atmış olsaydık daha rahat olurduk. Bugün sabırla taktiksel disiplinle ve duruşumuzla 3 puanı aldık. Taraftarlarımız için çok mutluyum bugünkü galibiyeti kutlasınlar" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Christoph Daum Uğur Tütüneker Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title