Haberler

Bakanlık devreye girdi! Filenin Sultanları artık business class ile uçacak

Güncelleme:

A Milli Voleybol Takımı oyuncularının ABD yolculuğunda ekonomi sınıfı ile uçmaları sonrası yaşanan tartışmalara Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan yanıt geldi. Bakan Uraloğlu, milli takımın dönüş yolculuğunu business class olarak organize etmeye çalıştıklarını söyledi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'deki turnuvaya THY'nin tarifeli uçağında ekonomik sınıfta gitmesi tartışmalara neden olmuştu. Filenin Sultanları sosyal medya üzerinden adeta duruma isyan ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan açıklama geldi.

"DÖNÜŞLERİ BUSINESS OLACAK"

TBMM Dijital Mecralar Komisyonunda soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili gelen sorulara yanıt verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz" dedi.

"BİZE 10 GÜN ÖNCEDEN HABER VERDİLER"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanıyla konuştuğunu söyleyen bakan, "Kendisi bana şunu söyledi; 'Burası Amerika uçuşu ve yaklaşık 13 saatlik bir uçuş. Bize tam 10 gün önceden haber verdiler. 10 gün önce özel bir uçak veya özel bir sefer ilave etmeksizin konuyu çözme şansımız yoktu. Geç haber verildiği için çözemedik" dedi.

Bakan Uraloğlu açıklamasında, "Dolayısıyla böyle bir yaklaşımda olan kurum bunu esirgemeyecektir. Ancak iletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz." ifadesinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Yaşanan duruma tepki gösteren milli sporcular, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla adeta isyan etmişti. Bir anda uçak krizi gündeme otururken, açıklamalar da peş peşe gelmişti. Millilerin sosyal medyadaki tepkili paylaşımlarının ardından Türk Hava Yolları "Biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup yetkililerince sağlanmaktadır." açıklamasını yapmıştı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Amerika Birleşik Devletleri Filenin Sultanları Türk Hava Yolları Ekonomi Spor Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Bakmadan Geçme

26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500

Yorumlar (54)

Serkan Taşdemir:

Benim hakkim varsa haram olsun Devlet millet karsiliksiz sevilir hani tasaruf tedbirleri Traş

413
452
yanıtYanıtla
yusuf Alkan:

Yazıklar olsun. Seyit Onbaşı Çanakkale’den Havran’daki evine kadar 145 kilometreyi 13 günde yayan yürür. Kime kıymet vereceğinizi bilmiyorsunuz.

332
131
yanıtYanıtla
Saba Baysal:

keşke Instagram dan sitemini dile getirseymis, dalga mı geçiyorsunuz o zamanın imkanıyla şu an bir mi

yanıt128
yanıt96
Hakan Hakan:

Seyit onbaşı ekmeğini alnının teri ile çıkarıp hiç bir imtiyaz istemez, gel bide bizim bakanlara millet vekillerine müsteşarlara müdürlere belediye başkanlarına bak

yanıt48
yanıt1
EVO20 :

O kadar para alıyorlar kendi biletlerini kendileri alsınlar bir zahmet!

210
212
yanıtYanıtla
Emre Guler:

çalıştığın yer sana iş icabı bir yere gideceksin dese cebinden gidersin dimi işiniz gücünüz boş laf kuruşu kuruşuna alırsın paranı

yanıt49
yanıt24
Hakkı Murat:

oldu olacak özel ucak ile seyahat yapsinlar

214
122
yanıtYanıtla
Baba Can:

Yapsinlar Ulkeni temsil ediyorlar cok mu ?

yanıt240
yanıt133
Emrah Emir:

Tarikat şeyhlerine tahsis edilen uçak ülkesini temsil edenlere beden tahsis edilmiyor? Tarikat şehri ülkeyi mi temsil ediyor?

yanıt192
yanıt98
Sempatik0037 Ben:

onlar kendi keyflerinden ödün vermez BMW audi Mercedes MGM oraya Türkiye temsil etmeye giden arkadaşlara haksızlık olmuş üzücü

130
58
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title