Haberler

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, dan terfi sınavını takip etti

Güncelleme:

TÜRKİYE Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Malatya'da yapılan 'siyah kuşak ve dan terfi sınavı'nı izledi.

TÜRKİYE Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Malatya'da yapılan 'siyah kuşak ve dan terfi sınavı'nı izledi.

Malatya, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Elazığ ve Bingöl'den gelen 350 tekvandocu, Malatya Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen 'siyah kuşak ve dan terfi sınavı'na girdi. Sınavı, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri takip etti.

Federasyon Başkanı Şahin; antrenörü, sporcusu, hakemi ile büyük bir aile olduklarını  kaydederek, "Amatör spor branşlarında en fazla genelde ise en çok sporcuya sahip futbol ile de başa baş lisanslı sporcuya sahip bir camiayız. Bu sporu yaparken, Türkiye'mizi temsil etme manasında her zaman yorulmak nedir bilmeden çalışıyoruz. Bunun karşılığı olarak o kadar özverili ve bir o kadar da gönülden yaptığımız tekvandoyu her yıl daha ileriye taşıyarak başarılarımızı tescil ediyoruz. Uluslararası alanda Avrupa, dünya ve hatta olimpiyatlarda her zaman olduğu gibi ülkemizin gururuyuz. Bu başarılarımızda büyük emekleri olan eğitimli antrenörlerimizin sporcu yetiştirmekte olup, gelecek neslimize insan mühendisliği yaptığını da rahatlıkla söyleyebilirim. O kadar özverili olup öğrencileri ile ilgilenen onlarla alakadar olan antrenörlerimizin emeklerinin karşılığıdır insan mühendisliği" dedi.

"Bizler sporun içinde olduğumuz için çoğu zaman yeri geldiğinde ailelerimizden ve evlatlarımızdan bile ayrı kalarak ülkemiz için daha fazla neyi güzel yaparızın hesabını yaparak başarılı olmanın gururunu yaşadık. Ama hep kazandık" diye sözlerini sürdüren Şahin, şunları söyledi:

"Dostlukta, birlik ve beraberlikte, başarı manasında ülkemizin bayrağını her zaman göndere çektirdik, çok şükür. Malatya'da antrenörlerim ve değerli yöneticilerim ile bir arada olduğum için çok mutluyum. Önümüzde yapılacak büyük spor organizasyonu olan olimpiyatlarda ülkemizi yine en başarılı şekilde biz temsil edeceğiz. Bu arada; dünyada tekvando branşında en çok olimpiyat kotası alarak katılım sağlayan federasyonuz. Bunun gururunu da yaşatmanın sevincini hak ederek, Türkiye'mize hizmet ediyoruz. İkinci sırada Çin ve üçüncü sırada Güney Kore var. İşte bu bizim başarımızın tescilidir. Malatya'da yapılan 'siyah kuşak ve dan terfi sınavı'na bölge illerinden de gelip katılan tüm sporculara da sonsuz başarılar diliyor, hepinize teşekkürler ediyorum" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Metin Şahin Malatya Türkiye Bingöl Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title