Haberler

Teb Bnp Parıbas İstanbul Cup'ta Mücadele Edecek Türk Tenisçiler Belli Oldu

13-20 Temmuz’da Koza World of Sports’ta gerçekleşecek olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Başak Eraydın, İpek Soylu ve Melis Sezer raket sallayacak.

13-20 Temmuz'da Koza World of Sports'ta gerçekleşecek olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Başak Eraydın, İpek Soylu ve Melis Sezer raket sallayacak.

Turnuvada, Caroline Wozniacki ile birlikte Francesca Schiavone Roberta Vinci, Roberta Vinci, Andrea Petkovic, Belinda Bencic, Elina Svitolina gibi tecrübeli isimlerle mücadele edecek olan Türk tenisçiler ev sahibi olma avantajını kullanmaya çalışacak.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) katkılarıyla Koza World of Sports'ta 13-20 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup'a katılacak Türk tenisçiler ve kariyerleri şöyle:

Çağla Büyükakçay (25)

ENKA Spor Kulübü sporcusu olan Çağla Büyükakçay, WTA sıralamasında teklerde 149. çiftlerde 162. sırada yer alıyor. Büyükakçay, 2013 Akdeniz Oyunları'nda teklerde ve çiftlerde altın madalya sahibi.

Pemra Özgen (28)

Pemra Özgen; Tenis, Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü'nün sporcusu. WTA sıralamasında teklerde 221., çiftlerde 188. sırada yer alan Özgen, 2013 Akdeniz Oyunları'nda çiftlerde altın madalya sahibi olma başarısı gösterdi.

Başak Eraydın (20)

ENKA Spor Kulübü'nün sporcusu olan Başak Eraydın, WTA sıralamasında teklerde 338., çiftlerde 209. sırada bulunuyor. ITF Junior Sıralamasında 93. olan Eraydın, 2012 yılının en hızlı yükselen WTA Oyuncusu.

İpek Soylu (18)

İpek Soylu da ENKA Spor Kulübü sporcusu. WTA sıralamasında teklerde 377., çiftlerde 413. sırada bulunan Soylu, Junior'larda ilk 20'ye giren ilk Türk sporcu olma başarısı göstedi. Genç tenisçi, ITF Junior Sırlamasında 15. sırada bulunuyor.

Melis Sezer (21)

ENKA Spor Kulübü sporcusu olan Sezer, WTA sıralamasında teklerde 405., çiftlerde 244. sırada. Melis Sezer, Juniour'larda ilk 100'e giren ilk Türk sporcusu olma başarısının sahibi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Ekonomi Bankası Çağla Büyükakçay Pemra Özgen Koza Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title