Haberler

    Konyaspor, Aykut Kocaman'ın Yerine Tayfun Korkut'la Anlaşmak İstiyor

    Güncelleme:

    Aykut Kocaman'ın ayrılmasının ardından hoca adayları üzerinde çalışan Konyaspor, Tayfun Korkut'u takımın başına getirmek için girişimlere başladı.

    Atiker Konyaspor'da teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Aykut Kocaman'ın izin isteyerek Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından teknik direktörlük koltuğu için adayları değerlendirmeye başlayan Yeşil-beyazlı ekibin, bir hafta içinde bu sorunu çözmesi bekleniyor. Başkan Ahmet Şan, bu konuda yoğun bir mesai harcarken, yabancı isimlerin ağırlıkta olduğu ifade ediliyordu. Ancak gündeme taraftarı heyecanlandıracak bir isim girdi: Tayfun Korkut... Fanatik'in haberine göre, Almanya'da Hoffenheim, Hannover 96 ve Bayern Leverkusen gibi takımları çalıştıran ve bir süredir boşta olan genç teknik adamın Konyaspor yönetimine sunulduğu ifade edildi.

    BURSA DA İSTİYOR

    Yerli isimler arasında değerlendirmeye alınan tek hoca olan Tayfun Korkut isminin ön plana çıktığı belirtiliyor. Tarafların önümüzdeki birkaç gün içerisinde bir yemekte buluşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunması bekleniyor. Yapılacak olan görüşmede el sıkışılması halinde Korkut'un yeni sezonda Konyaspor'un başına geçmesi bekleniyor. Son olarak Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de çalışan genç hocanın ismi Bursaspor ile de anılıyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Tayfun Korkut Aykut Kocaman Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title