Haberler

Taraftar bu haberi bekliyordu! İsmail Kartal ve takımı, lige devam etmek istiyor

Güncelleme:

Olaylı Trabzonspor maçında yaşananların ardından ligden çekilmeyi gündemine alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve ekibi, lige devam etmek istiyor.

3-2 biten Trabzonspor maçından sonra yaşananlardan dolayı ligden çekilmeyi gündeme getiren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, teknik heyet ve futbolcuların tamamı lige devam etmek istiyor.

TAKIM LİGE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bu sezon Süper Lig'de inanılmaz istatistiklere imza atan ve şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan sarı-lacivertliler, milli aranın ardından yapılacak olan Adana Demirspor maçına çıkmak istiyor.

Taraftarların gözü kulağı yoldaydı! İsmail Kartal ve takımı, lige devam etmek istiyor

YÖNETİME İLETTİLER

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve ekibi bu konu hakkında aksini düşünmüyor. Kartal ve ekibi bu isteklerini deklare edip yönetime de iletti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Trabzonspor Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Snn Aksu:

Fenerbahçe'yi ancak Endonezya ligi kaldırır

77
76
yanıtYanıtla
Ali Korkmaz:

Abi siz nasıl bir kulüpsünüz ya ! Trabzon meselesinin cezasını hafifletmek için her türlü şeyler yaptınız. Düşmek istiyoruz başka liglere bakıcaz dediniz şimdide düşmek istemiyoruz diyorsunuz. Allah akıl fikir versin size. Ben bir Beşiktaşlı olarak şunu söylüyorum bu sizin kaloriferci ve Ali koç bırakmazsa emin olun sizde böyle devam ederseniz Galatasaray size şampiyonluk falan vermez usta adamlar birbirine çok bağlı !

67
62
yanıtYanıtla
tayfun aktaş:

6sarayıda geriye kalan tüm kulupleride Fenerbahöe tükürüğünde boğar

yanıt12
yanıt30
Ali Korkmaz:

Yalvarıyordunuz oğlum Beşiktaş’a derbi öncesi şunlara puan kaybettirin diye şimdi tükürükte mi boğuyorsunuz. Ben bu zamana kadar boşuna Galatasaray’a düşmanlık etmişim. Fenerden büyük düşman mı var ki !!!

yanıt24
yanıt11
Hüseyin KARA:

Lan yavışak kimsenin böyle bişey söylediği yok. Asporun haner manşetiyle konuşmayın. Fener gerekeni yapacaktır. Siz amatör süper lige geçin

yanıt1
yanıt9
Yasar Unal:

Doğrusu da budur. Meydanı bırakmamak lazım her türlü dezavantaja rağmen.

53
63
yanıtYanıtla
Orhan Erdoğan:

Azerbaycan Ligi'ne veya başka bir lige gidip oralarıda karıştırıp şikeden hapis yatar sonrada adalet arayıp sonrada Türkiye ye geri dönmeye çalışırla...

40
39
yanıtYanıtla
Mesut Aydın:

Kurusıkıcılar sizi…

29
15
yanıtYanıtla
MUHALİFE BAŞKAN:

Hangi hakemlerle devam etmek istediklerini de yazdılar mı?

16
10
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

anadolu takımı hocası iyi niyetli ama büyük takım şampıyon hocası değil rezillik yahu

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title