Haberler

Süper Lig'in değil dünyanın devi olacaklar! Başakşehir'e 500 milyon dolarlık çılgın teklif

Güncelleme:

2019-20 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olan Medipol Başakşehir'e 500 milyon dolarlık teklif geldi.. İddiayı Beşiktaş'ın eski yöneticisi Sinan Vardar ortaya attı.

Süper Lig'de 2019-20 sezonunda şampiyonluk kupasını kaldıran Başakşehir'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Sinan Vardar, Mediol Başakşehir'e satın alma teklifleri geldiğini ifade etti. Sinan Vardar konuyla ilgili duyumunu Fotomaç'ta yer alan bugünkü yazısında dile getirdi.

Vardar'ın yazısında yer alan bölüm şöyle:

"TEKLİFLER VAR"

"Yıllar önce Beylerbeyi Başkanıyken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile aynı gruptaydık. Biz o sezon 18 yaş ortalamasıyla bir üst lige çıktık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi önemli transferler yaptı ve birkaç sene içinde en üst lige kadar yükseldi. Belediyespor; İstanbul Belediyesinin imkanlarıyla antrenman ve stada da sahip oldu. Daha sonra kulüp şirketleşti ve kulüp Başakşehir ismiyle Göksel Gümüşdağ'ın arkadaşlarının oldu. Şu anda yurtdışından Başakşehir'e satın alma teklifleri var. 500 milyon dolar söylentileri var."

Süper Lig'in değil dünyanın devi olacaklar! Başakşehir'e gelen teklif tam 500 milyon dolar

GÜMÜŞDAĞ SUSKUN

TFF başkanlığı için adı geçen Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ, adaylık iddialarına yanıt vermedi. Sinan Vardar'ın 500 milyon dolarlık teklif iddiası ve TFF seçimleri hakkında Gümüşdağ'ın neler söyleyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Medipol Başakşehir Fk Göksel Gümüşdağ Haberler

500

Yorumlar (5)

FREE SPIRIT:

Flaş bir bilgi veriyim de size arkanıza yaslanın ve olacakları gözlerinizle izleyip, kulaklarınızla duyun.. 3 buyukler sa - tı-la-cak..! Alıcıları rus, qatar, abu dabi.. Hayırlı olsun.. Bahane borcları sunulacak.

78
14
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

Yaw guldurmesinler adamı ligin tamamini toplasan 500 milyon dolar etmez, rezil futbol, rezil hakemler, 3.sinif futbolcular. Aha görüyoruz avrupada nisan görülmüyor :) Buyursunlar hepsini alsinlar hic olmazsa adam gibi lig izleriz rusu,arabi hepsi toplasin ligi. Hakem falan da getirirler objektif lig izleriz...

56
9
yanıtYanıtla
burakk:

Türk Sporunda ÜÇ büyükler, Futbol ligimizde ise ALTI şampiyon vardır!

21
37
yanıtYanıtla
karabey:

AH BE İŞTE O 3 BÜYÜKLER FUTBOLU MAHVETTİ ŞİKELER TEŞVİK PRİMLERİ FUTBOLCU KAÇIRMALAR HAKETMEYENE DÜNYA PARA VERMELER SONUMUZ BU İŞTE

yanıt96
yanıt25
ahmet aydogan:

Keske satilsa milyon euroya anlasma yapip gece kulubunde vakit gecirenler yerine futbol oynayan futbolculari izleriz kulupler zarar eden kamburlar olmaktan cikip gercekten deger uretir hale gelebilirler ulkenin zenginlerinin kuluplere maddi katkida bulunma imasiyla yonetime gelip kulubun parasindan kendi kasalarini doldurduklari durumlardan kurtuluruz

19
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title