Haberler

Süper Lig ekibine gönderme yapan Jorge Jesus'u resmi hesaptan tiye aldılar: Dedeye sahip çıkalım

Güncelleme:

Jorge Jesus, Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u mağlup ettikleri maçın ardından Süper Lig ekibi Ümraniyespor'un maçlarını oynadığı stat için sert eleştiriler yaptı. Ümraniyespor'dan Portekizli hocaya sosyal medyadan jet hızıyla yanıt geldi. İnternet aleminde efsaneleşen "Dedeye sahip çıkalım" videosunu paylaşan Ümraniyespor, gündemi altüst etti.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Teknik Direktör Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından Ümraniyespor'un stadıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

"HERKES MAÇIMI İZLİYOR"

Ümraniyespor'un stadının lig kalitesinde olmadığını ifade eden Jesus, "Ben buraya geldiğimden beri oynadığımız her maç Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Ümraniyespor'un stadyumu bence maç oynanmaması gereken bir stadyum. Hiçbir ülkede maçlar böyle stadyumlarda oynanmıyor" açıklamasında bulundu.

Süper Lig ekibine gönderme yapan Jesus, efsane videoyla tiye alındı: Dedeye sahip çıkalım

"DEDEYE SAHİP ÇIKALIM"

Ümraniyespor'un resmi sosyal medya hesabından bu açıklamaya jet hızında yanıt verildi. İnternet aleminde efsaneleşen "Dedeye sahip çıkalım" videosunu paylaşan Ümraniyespor, Sarı-Lacivert kalp koyarak Jorge Jesus'u tiye aldı. Fenerbahçeli taraftarlar bu cevaba hayli kızdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Jorge Jesus Rizespor Türkiye Çaykur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (2)

ÖNDER ÇELİK:

LİGİN DİBİNE DEMİR ATMIŞ BU KÜÇÜKLERİ CİDDİYE ALMAYA GEREK YOK

8
12
yanıtYanıtla
VaioNokia:

saha kötüydüyse adam da bunu dile getirdiyse sus sen bakim demek saçma ve komik. çimi kötü sahalarda sakatlananlar yada kaygan zeminlerde düşüp top kaybı yapanlar görmedik mi.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title