Haberler

Süper Kupa finali nerede oynanacak? Ali Koç canlı yayında 2 şehrimizin ismini verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, canlı yayında iptal edilen Süper Kupa finalinin nerede oynanacağı hakkında da bilgi verdi. Koç, "Federasyonumuz nerede karar verirse bu maçı oynarız. Büyük ihtimalle, konuşmalara bakılırsa Samsun veya Ankara deniyor. Nerede söylenirse orada oynarız" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Koç, Süper Kupa'nın oynanacağı yer ve tarihi hakkında da bilgi berdi.

"PARAYI İADE EDECEĞİZ"

Süper Kupa'nın geliriyle ilgili de konuşan ve iade edeceklerinin altını çizen Ali Koç, "1.3 milyon aldığımızı biliyorum, bir 3 daha üstüne gelmiş olabilir. Tabii ki bizim hakkımız değil o para. Federasyon isterse iade edeceğiz. İsteyecektir muhtemelen geri iade etmek için. Bizim federasyonla yaptığımız bir sözleşme var. Suudi tarafıyla Federasyon arasında var. Hak ve hukuk olarak aldığımız parayı iade etmeliyiz diye düşünüyorum" dedi.

"ANKARA VEYA SAMSUNDA OYNANACAK"

Ertelenen finalin nerede oynanacağına dair soruyu yanıtlayan Ali Koç, "Federasyonumuz nerede karar verirse bu maçı oynarız. Büyük ihtimalle, konuşmalara bakılırsa Samsun veya Ankara deniyor. Nerede söylenirse orada oynarız. Ocak ayında oynanacak denilirse 'hayır' deriz çünkü 7-8 maç var. Muhtemelen seçimlerimizin olduğu hafta maç yok, belki onun cuması olabilir. Tabii ki bu Federasyonumuzun yapacağı iş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Süper Kupa Fenerbahçe Ali Koç Ankara Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (18)

Murat AKTAS:

Ali koç aman sen karar verme. Gözünü seveyim bi sus artık

155
109
yanıtYanıtla
Karakutu:

Doğu'da bir ilde neden oynanmasin?

194
24
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Molotof atarlar ondan olmaz

yanıt33
yanıt66
Bidüşün:

Çınar saraç her haberin altına saçma sapan lüzumsuz adamın tekisin, ya çocuksun ya zırcahil

yanıt9
yanıt2
süleyman koç:

türk futbolunu iyice batırdınbe adam

106
54
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

Yinemi sen

90
47
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Oynamayın ulan

58
24
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

Adam gibi adamsın sayın Koç, Koç gibisin

35
47
yanıtYanıtla
Ali Yurt:

İki sahtekar takım Somali'de oynayın

31
42
yanıtYanıtla
Hek Tor:

''Akasya Durağı'' dizisindeki taksi şoförü Osman Aga gibi diyeyim: Ne kaaa güzel ne kaaa güzel, hemi de Somali başkanının oğlunu da alıp getirirler ülkemize beyaaaaa, ne kaaa güzel olur kızancaaazım.

yanıt10
yanıt9
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title