Haberler

Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada Kadir'in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Rodallega'nın aşırtma vuruşunda kaleciyi geçen meşin yuvarlağa altıpas üzerinde son anda Gençlerbirliği savunmasında Kulusic kafayla dokunarak, tehlike bölgesinden uzaklaştırdı.

31. dakikada Lua Lua'nın pasında topla buluşan Mervan'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

38. dakikada Mervan'ın sol kanattan ortasına arka direkte iyi yükselen Rodallega'nın kafa vuruşunda kaleci Ferhat son anda dokunarak, meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEMLER: Volkan Bayarslan xx, Ceyhun Sesigüzel xx, Alpaslan Dedeş xx

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukaç xx, Ahmet Cebe xx, Douglas xx, Caner xx, Kadir xx, Custodio xx, Merter xx, Mervan xx, Güray xx, Lua Lua xx, Rodallega xx

YEDEKLER: Bora, İsmail, Onur, Leocisio Sami, Nguemo, Bruno Rosa, Hasan Kabze

TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat xx, Uğur xx, Kulusic xx, Ahmet Çalık xx, Ahmet Oğuz xx, Skulason xx, Doğa xx, El Kabir xx, İrfan Kahveci xx, Campos xx, Stancu xx

YEDEKLER: Özkan, Tomic, Dimitriadis, Berat, Latovlevici, Atta, Hikmet

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

SARI KARTLAR: Ahmet, Douglas (Akhisar Belediyespor), Ahmet Oğuz (Gençlerbirliği) - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Spor Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Bartın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Samsun'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Isparta'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Denizli'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Muğla'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kocaeli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kırşehir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sakarya'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Antalya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırklareli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Hatay'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kütahya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırıkkale'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Aydın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title