Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez İskenderunspor, teknik direktör Mehmet Hünkaroğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez İskenderunspor, teknik direktör Mehmet Hünkaroğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İskenderun Belediyesi'ne ait Körfez İskenderunspor Tesisleri'nde yapılan imza töreninde yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Körfez İskenderun Spor Başkanı Kazım Aydın, "Yeni sezon öncesinde ilk önce teknik direktör sorununu çözdük. Daha önce yakın takibe aldığımız bazı futbolcuları renklerimize bağlamak için görüşmelerimiz aralıksız devam etmektedir" diye konuştu.

Daha önceki yıllarda Hatayspor'da 4, İskenderun Demir Çelikspor'da 3, Lüleburgaz 1, Yeni Samandağıspor'da da 1 yıl olmak üzere toplam 9 yıl profesyonel takımlarda teknik direktörlük yapan Mehmet Hünkaroğlu, Körfez İskenderunspor ile 1 yıllık sözleşmeye imzaladı. Hünkaroğlu, "Memleketimizin takımı Körfez İskenderunspor'da görev yapmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımızın desteğiyle takımımızı en iyi yerlere taşıyacağız" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İskenderun Belediyesi Kazım Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title