Haberler

Söz Yazarlarda! Sneijder Oynar Mı?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında Türk Telekom Arena'da oynanacak dev derbi için artık geri sayım başladı.

- SPORX - Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Galatasaray ile Beşiktaş arasında Türk Telekom Arena'da oynanacak dev derbi için artık geri sayım başladı. Son hafta Kasımpaşa deplasmanında büyük bir darbe alan Galatasaray ile kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye spor ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ın kapışması İnönü'de olduğu gibi Arena'da da solukları kesecek.

Derbiye, yeni yapılan transferlerin rüzgarı ile çıkacak olan Galatasaray ve Beşiktaş'ta tüm gözler bir yandan da yeni isimler üzerinde olacak. Özellikle Galatasaray cephesinde, Wesley Sneijder'in sahada olup olmayacağı konusu büyük bir merak uyandırıyor. Hemen her fırsatta Beşiktaş ile oynanacak olan derbi maçta forma giymek istediğini ifade eden Sneijder'e Fatih Terim görev verecek mi, vermeli mi?

Sporx.com olarak, dev derbi öncesinde spor yazarlarının kapısını çaldık ve Wesley Sneijder'i sorduk. Yazarların ortak görüşü, Sneijder'in Beşiktaş derbisinin son bölümünde oyuna girmesinin çok daha sağlıklı olacağı yönünde ancak Fatih Terim'in büyük bir sürpriz yapıp ilk 11'de de Hollandalı futbolcuya görev verebileceğini düşünenler de var...

%%ANKET_2202%%

MERT AYDIN: 'MUTLAKA 18'DE OLACAKTIR' Açıkçası idmanları izlemeden oyuncunun fiziksel durumunu görmeden Sneijder ile ilgili bir tahmin yapmak çok zor. Bunun kararını teknik heyet verecek...Benim kişisel görüşüm bu maçta ilk 11'de olmayacağı yönünde ancak ilk 18'de yer alacağına kesin gözüyle bakılıyorum. Belki Fatih Terim ilerleyen dakikalarda onu oyuna dahil edebilir ancak kesin bir tahminde bulunmak çok zor. SAFFET SANCAKLI: 'SNEİJDER ÇOK GEÇ KALDI' Normal olarak Sneijder'in Beşiktaş karşısında ilk 11'de oynamaması gerekir. Sonuç itibariyle geç kaldı, hazırlık kampına katılamadı. Fatih Terim'in onu ilk 11'de sahaya süreceğini düşünmüyorum. Ancak futbol bir şov oyunu. Sonuçta yeni transfer, bir derbi maçı, Galatasaray seyircisinin önünde oynanıyor. Fatih Terimd son dakikalarda Galatasaray önde ise onu kesin olarak oyuna dahil edecektir. ÜMİT AKTAN: 'SNEIJDER SAHADA OLACAKTIR'

Fatih Terim Hagi transfer olduktan sonra 2 gün sonra bu oyuncuyu Van deplasmanına götüren bir teknik adam. Şu an şüphesiz Sneijder'in oturmasına kalkmasına, 5'e 2'deki performansına bakıyordur. Fatih Terim, sevk ve idarede Avrupa'nın en üst düzey teknik adamlarından biri... Ben Sneijder'e Beşiktaş karşısında mutlaka forma vereceğini düşünüyorum.

%%EMBEDVIDEO_7765%% ARİF KIZILYALIN: 'İLERLEYEN DAKİKALARDA KULLANACAKTIR' Wesley Sneijder, son yılların en büyük transferi niteliğinde olan bir isim. Ancak takım kurgusunun futboldaki önemi de muhakkak. Ben uçaktan yeni inen bir futbolcunun hemen sahaya çıkmasını pek doğru bulmuyorum ancak Beşiktaş maçı için beklentim Sneijder'in Fatih Terim tarafından maçın ilerleyen dakikalarında sahaya sürüleceği yönünde. GÜNTEKİN ONAY: '90 DAKİKA OYNAMASI İMKANSIZ' Sneijder'in 90 dakika sahada kalması imkansız, Eylül oyundan beri maç yapmayan bir oyuncunun, gelip yeni takımı ile bir iki antrenmana çıkıp 90 dakika sahada kalmasını beklemek biraz hayalcilik olur. Fernandes ne kadar güçlü bir oyuncu ancak 3 hafta oynamadı geri dönüşünün ne kadar zor olduğunu gördük. Ben en fazla 10-15 dakika oynayabileceğini düşünüyorum. Galatasaray hafta içi özel maç alıp onu oynatarak maç eksikliğini gidermeye çalışmalı. MEHMET DEMİRKOL: 'FATİH TERİM OYNATIR' Ben Fatih Terim'in Sneijder'i Beşiktaş maçında oynatacağını düşünüyorum. Oyuncu hazır olduğunu söylüyor. Fatih Terim Sneijder'i oynattığı zaman 'oynatılmalı mıydı?' diye tartışılacak. Oynattığı taktirde ise 'neden oynattı?' sorusu sorulacak ancak benim düşüncem Fatih Terim'in Sneijder'i sahaya süreceği yönünde'

%%EMBEDVIDEO_7766%% ALİ SAMİ ALKIŞ: 'DÜNYANIN EN BÜYÜK FUTBOLCUSU BİLE OLSA...' Fatih Terim yaptığı açıklamalarda Sneijder'i Beşiktaş maçının son 15-20 dakikasında oyuna alacağını aslında açıkladı. Bu kararı son derece doğru bir hamle olarak görüyorum. Dünyanin en büyük futbolcusu bile olsanız yeni bir takıma gidip bir kaç antrenmana çıkıp 90 dakika sahaya çıkması çok zor. Fatih Terim onu son dakilalarda oyuna dahil ederek kanımca doğru bir hamleye imza atacaktır.

KEMAL BELGİN: 'OYNATACAĞINI ZANNETMİYORUM' Ben uzun süredir maç eksiği olan Sneijder'i Fatih Terim'in sahaya süreceğini zannetmiyorum. Uzun süredir maç eksiği var, hiç tanımadığı bir lig, hiç tanımadığı takım arkadaşlarıyla sahaya çıkması çok zor. Ancak maçta Galatasaray skor anlamında rahatlar belki o zaman 10-15 dakika ter atması için sahaya sürülebilir.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Wesley Sneijder Fatih Terim Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title