Haberler

Son dakika spor: Serik Belediyespor Burak Göksel ve Ferdi Konak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor Kulübü, Kahramanmaraşspor'da top oynayan 30 yaşındaki sağ kanat ve forvet oyuncusu Burak Göksel ve Edirne Belediyespor'da top oynayan sol bek oyuncusu Ferdi Konak ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediye spor Kulübü, Kahramanmaraş spor'da top oynayan 30 yaşındaki sağ kanat ve forvet oyuncusu Burak Göksel ve Edirne Belediye spor'da top oynayan sol bek oyuncusu Ferdi Konak ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediye spor Kulübü Başkanı Halil Deligöz ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Son olarak Kahramanmaraş spor'da kanat ve forvet oynayan Göksel, daha önce sırasıyla Şile Yıldız spor, Baynurt İl Özel İdare, Keçiörengücü, Karagümrük ve Kartalsporda, Konak ise son olarak, Edirne Belediye spor'da sol bek oynarken daha önce sırasıyla Batman Petrol spor, Çorum FK, Yeni Çorum spor, Osmanlı spor ve Ankara Adliyede forma giydi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraşspor Burak Göksel Edirne Göksel Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title