Haberler

Son Dakika: Kadıköy'de geçit yok! Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3 golle yenerek liderliğini sürdürdü

Güncelleme:

Son dakika: Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti. 80. dakikada Szymanski'nin golüyle galibiyete uzanan sarı-lacivertliler, ligde 4'te 4 yaparak liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 3-2 kazanarak liderliğini sürdürdü.

DZEKO UZATMADA ATTI

Karşılaşmaya tutuk başlayan Fenerbahçe, Antalyaspor'da Buksa'nın 31. dakikada attığı golle geriye düştü. Sarı-lacivertliler bu gole 45+1. dakikada Edin Dzeko ile karşılık verdi ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi.

Son Dakika: Kadıköy'de geçit yok! Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3 golle geçerek liderliğini sürdürdü

SZYMANSKI SON SÖZÜ SÖYLEDİ

İkinci yarıya iyi başlayan Fenerbahçe, 3. dakikada sakatlanan Cengiz Ünder'in yerine oyuna dahil olan İrfan Can Kahveci ile 56. dakikada öne geçti. Akdeniz ekibinde Buksa bir kez daha sahneye çıktı ve 64. dakika maça beraberliği getirdi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü ise 80. dakikada Sebastian Szymanski attı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fenerbahçe, mücadeleyi 3-2 kazandı.

Son Dakika: Kadıköy'de geçit yok! Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3 golle geçerek liderliğini sürdürdü

FENERBAHÇE NAMAĞLUP UNVANINI KORUDU

Bu sonuçla Fenerbahçe, Süper Lig'de 4'te 4 yaptı. Sarı-lacivertliler, 12 puanla liderliğini sürdürdü.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title