Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar oldu

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu seçimlerini kazanan Uğur Dündar oldu. Seçimi kaybeden Vefa Küçük'ün 8 yıllık başkanlığı resmen son buldu, Uğur Dündar dönemi başladı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçiminde kazanan Uğur Dündar oldu. Başkan Vefa Küçük, Nail Kır, Sait Yılmaz ve Uğur Dündar ile yarışa girdi. Seçimi Uğur Dündar kazandı.

Son Dakika: Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar oldu

13. SANDIKTA NETLEŞTİ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçiminde toplam 14 sandık kurulurken, seçimde 3094 kişi oy kullandı. 13. sandıkta Uğur Dündar'ın kazandığı netleşti.

Son Dakika: Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar oldu

"KÜSKÜNLÜKLERİ SONA ERDİRECEĞİZ"

Uğur Dündar kazandığı seçimin ardından, "Kazanan Fenerbahçe oldu. Kulübümüzdeki küskünlükleri sonlandırmaya çalışacağız. Güçlü uyarılarla Fenerbahçemize destek olacağız" dedi.

"ÇOCUKLUK HAYALİM"

Uğur Dündar seçimi kazandıktan sonra kürsüye çıkıp, "Fenerbahçe'de derinleşen fay hattını bitirmeye geldik. Çocukluk hayalim gerçekleşti. Gizli ajandası olmayan bir Uğur Dündar olarak her zaman açık tutacağım kapımdan bütün üyelerimiz rahatlıkla girebilir. Ben kimsenin adamı olmayacağım ve Fenerbahçe'nin adamı olacağım şeklinde başkan Ali Koç ile düşüncelerimi paylaştım. Yaşasın Türkiye, yaşasın Fenerbahçe" açıklamasında bulundu.

Seçim sonuçları:

  1. Uğur Dündar: 824 oy
  2. Vefa Küçük: 799 oy
  3. Nail Kır: 122 oy
  4. Sait Yılmaz: 117 oy
  5. Geçersiz: 9 oy

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Dündar Fenerbahçe Ali Koç Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

bekir yapici:

fenerbahceli degilim ama 67 yasinda bir istanbullu olarak bilhassa son yillarda fenerbahcede yasananlarin köklü gecmise sahip saygin ve büyük bir spor klübüne yakismadigini düsünenlerdenim 25 oy farkla secilen ugur beyin isi zor gibi gözüküyor.

5
10
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Bundan sonra Fenerhabce Benim icin bitmistir. Ugur dan baskan olmaz. Butun Formalarimi paspas yapicam. Kahretsin.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title