Haberler

Son Dakika: Demir Grup Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu

Güncelleme:

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları çekildi. Ülkemizi grup aşamasından itibaren temsil edecek olan Demir Grup Sivasspor'un rakipleri de belli oldu. Sivasspor I grubunda; Villarreal, Karabağ ve Maccabi Tel Aviv takımları ile mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2020-2021 sezonu grup aşaması kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen çekilişle belirlendi. Kuralarda 48 takım 4'erli 12 gruba ayrıldı. Grup müsabakaları 22 Ekim'de başlayacak, 10 Aralık'ta sona erecek. Final ise 26 Mayıs'ta Polonya'nın Gdansk şehrinde oynanacak.

Bu sene Avrupa Ligi'nde Türkiye'den sadece Sivasspor mücadele edecek. Kırmızı-beyazlılar, I Grubu'nda İspanya'dan Villarreal, Azerbaycan'dan Karabağ ve İsrail'den Maccabi Tel Aviv ile aynı grupta yer aldı.

İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki tüm gruplar;

A GRUBU: Roma, Young Boys, Cluj, CSKA Sofya

B GRUBU: Arsenal, Rapid Wien, Molde, Dundalk

C GRUBU: Bayer Leverkusen, Slavia Prag, Hapoel Beer-Sheva, Nice

D GRUBU: Benfica, Standart Liege, Rangers, Lech Poznan

E GRUBU: PSV, PAOK, Granada, Omonoia

F GRUBU: Napoli, Real Sociedad, AZ Alkmaar, Rijeka

G GRUBU: Braga, Leicester City, AEK, Zorya Luhansk

H GRUBU: Celtic, Sparta Prag, Milan, Lille

I GRUBU: Villarreal, Karabağ, Maccabi Tel-Aviv, Sivasspor

J GRUBU: Tottenham, Ludogorets, LASK Linz, Wolfsberger

K GRUBU: CSKA Moskova, Dinamo, Feyenoord, Royal Antwerp

L: GRUBU: Gent, Kızılyıldız, Hoffenheim, Slovan Liberec

Kaynak: Haberler.com / Spor

Villarreal Sivasspor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

sivas:

sıkıntı yok hallederiz biz medya takımı değiliz biz sivas sporuz

5
3
yanıtYanıtla
sol ayak:

gruba bak 2 türk bir israil bir ispanyol türkler el ele bir üst tura

4
3
yanıtYanıtla
TURK:

3. ve 4. olurlar. . .

yanıt2
yanıt1
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

LOL:))))))) HAHAHAHAHAHA. . . . . . . . . . . . . GÜNÜN EN İYİ ESPİRİSİYDİ İSPANYOL TAKIMI GARANTİ LİDER ÇIKAR MACCABİ 2. LİK İÇİN FAVORİ.

yanıt2
yanıt1
taraftar:

sivasın avrupa maçları istanbul sivastamı oynanacak yoksa sivas ili sivastamı oynanacak şimdi ikitane sivas olunca sormak istedim istanbulda oynanmasını isterdim hemde seyircili dosta düşmana seyirci gösterirdik .

4
2
yanıtYanıtla
TFF:

ESPİRİ YAPMA ÇAY YAP. BEN KONUŞ DEYİNCE KONUŞ.

yanıt1
yanıt0
Anil:

Yok gardaş Pariste oynanacak

yanıt0
yanıt1
58:

oley oley haydi sivas oley oley haydi sivas

5
1
yanıtYanıtla
HIZLI JOE:

AVRUPADA KIZILYILDIZ DİYE BİR TAKIM YOK BİRİLERİ FENERBAHÇEYE GARDEN LAMP DESE NASIL OLUR ACABA ÖZEL İSİMLER TÜRKÇEYE ÇEVRİLMEZ BUNU TÜRKÇE HOCANIZ ÖĞRETMEDİMİ??

4
2
yanıtYanıtla
tüm avrupaya sesleniyorum:

biz geliyoruz biz sivasız yakında bizi tanıyacaksınız .

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title