Haberler

    Cenk Ergün: Onyekuru'nun Galatasaray'a transfer olacağını biliyorum

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Cenk Ergün, Monaco forması giyen Henry Onyekuru'nun devre arasında takıma katılacağını açıkladı. Ergün, "Onyekuru'nun devre arasında Galatasaray'a transfer olacağını biliyorum. Galatasaray'da Belhanda'nın da devre arasında takımdan ayrılacağını düşünüyorum." dedi.

    Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Belhanda, Falcao, Badou Ndiaye, Onyekuru hakkında açıklamalarda bulundu. Belhanda'nın devre arasında Galatasaray'dan ayrılacağını söyleyen Cenk Ergün, Badou Ndiaye'nin de Trabzonspor'a çok yakın olduğunu vurguladı.

    Radyospor'a konuşan Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, "Badou Ndiaye için Trabzonspor'un girişimin olduğunu birinci derecen öğrendim. Ndiaye, Trabzonspor'a çok yakın. Fakat Stoke City'in Trabzonspor'un teklifini kolay kabul etmediğini de duydum. Stoke City, Ndiaye'nin Türkiye'deki piyasasını bilerek tok satıcıyı oynuyor." ifadelerini kullandı ve ekledi:

    "SİNAN GÜMÜŞ DÖNMÜYOR"

    "Sinan Gümüş'ün devre arasında Galatasaray'a döneceğini düşünmüyorum. Sinan, Genoa'da kalacak ve şansını zorlayacaktır. Igor Tudor, Antalyaspor'la görüşmedi. O süreçte kendisine de sordum. Tudor'a daha önce ülkemizdeki birçok Süper Lig takımı teklif yaptı, bunu biliyorum."

    Cenk Ergün: Onyekuru'nun Galatasaray'a transfer olacağını biliyorum

    ONYEKURU GELİYOR, BELHANDA GİDİYOR

    "Onyekuru'nun devre arasında Galatasaray'a transfer olacağını biliyorum. Galatasaray'da Belhanda'nın da devre arasında takımdan ayrılacağını düşünüyorum. Belhanda keşke daha önce ayrılsaydı, takıma maddi anlamda daha fazla katkı sağlayabilirdi."

    RADAMEL FALCAO SÖZLERİ

    "Falcao transfer edildikten sonra iki Şampiyonlar Ligi, bir kez Süper Lig maçında oynadı, Malatya deplasmanında da son dakikada oyuna girdi. Ben, Falcao'nun sakat olarak transfer edildiğini düşünmüyorum. Eski sakatlığı nüksetmiş olabilir, yurt dışında tedaviye gidiyor olması alışılmış bir durum değil. Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın Mbwana Samatta için girişimini ben de duymuştum."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Badou Ndiaye Galatasaray Cenk Ergün Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    Kenan:

    Monaconun çöplüğü 6saray oynatmadıkları sakatları alt yapı takımına gönderiyor ikiside Fransız kulübü normal

    3
    9
    yanıtYanıtla
    KSK li MESUT:

    Şu 6SARAY , toplama Kampı oldu... :) :) :)

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    takimdan haric her seye benziyorsunuz uyuzlar hayvanat bahcesinde cok oyuncu var onlarida transfer edebilirsiniz musada var

    7
    2
    yanıtYanıtla
    ahmet:

    onyekuru değil ronaldo messi gelse hava takım bitik hoca bitik bu takım bu futbolla avrupada nal toplar

    6
    3
    yanıtYanıtla
    Verhakı:

    feghouli nin yerine de onyekuru ayarında adam alınırsa Galatasaray namağlup bitirir ikinci devreyi şu anki galatasaray rakipleri çok rahat atak yapabiliyor ani atak yapacak oyuncuları olmadığı için

    2
    5
    yanıtYanıtla
    GÖKTÜRK:

    Galatasaray devreyi namağlup bitiremez arkadaşım. Çünkü Deplasmanda Beşiktaş ve Denizlispor mağlubiyetleri var. Belki şunu söylemek istemişsindir. ''Bundan sonraki hiç bir maçını kaybetmez. ''Böyle söylemek istediysen anlarız.

    yanıt1
    yanıt0
    OPTİMAL:

    Galatasaray devreyi namağlup bitiremez arkadaşım. Çünkü Deplasmanda Beşiktaş ve Denizlispor mağlubiyetleri var. Belki şunu söylemek istemişsindir. ''Bundan sonraki hiç bir maçını kaybetmez. ''Böyle söylemek istediysen anlarız.

    yanıt0
    yanıt0
    fb:

    onyekuru diyelim geldi gelse ne yapabilir babelde aynı görevi yapıyor gs de gol atıyor attırıyor hemde daha yıldız onyekurudan duyanda gs ye neymar yada ronaldo messi gelecek sanar feghouli ile babel daha iyi ama gs liler illede onyekuru diyorlar gs nin şu anda elindeki oyuncular kanat oyuncular emre mor babel feghouli bin kat daha iyi onyekurudan ama beğenmiyorlar gs li arkadaşlar

    2
    2
    yanıtYanıtla
    sarı kırmızı:

    onu hepimiz biliyoruz başka bir şey söyle

    3
    0
    yanıtYanıtla
    son ülkücü:

    falcao gelecek mi cenk ergün ?

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title