Haberler

Fenerbahçeli Islam Slimani, Havalimanında Suriyeli Bir Çocuğa 100 Lira Harçlık Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Islam Slimani, Spor Toto Süper Ligin devre arasına girmesinin ardından yılbaşı tatilini geçirmek üzere ülkesi Cezayir'e gitti. Slimani, Atatürk Havalimanı'nda mendil satan Suriyeli bir çocuğa 100 lira harçlık verdi.

Süper Lig'in devre arasına girmesiyle beraber Fenerbahçeli futbolcu Slimani de yurt dışına çıktı. Cezayirli futbolcu yeni yılı ailesiyle birlikte ülkesinde geçirmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Check-in işlemi yaptıktan sonra pasaport kontrol noktasına ilerleyen Slimani'nin etrafı bu sırada mendil satan Suriyeli çocuklarla çevrildi. Çocukların mendil satmak istediği Slimani çocuklardan birine 100 TL harçlık verdi.

Fenerbahçeli Islam Slimani, Havalimanında Suriyeli Bir Çocuğa 100 Lira Harçlık Verdi

SURİYELİ HASAN 100 LİRAYA SEVİNDİ

Slimani'nin 100 TL verdiği Suriyeli Hasan arkadaşlarıyla birlikte Atatürk Havalimanı'na nadir geldiklerini söyleyerek, "Slimani'yle Arapça konuştum. Bana 100 TL verdi. Buraya arada sırada geliyoruz, mendil satıyoruz. Arap kontuarlarına gidiyoruz. Orada para veren oluyor. Havalimanının içinde geziyoruz. Suriyeliyiz. Allah'a şükür para veren oluyor" dedi.

Fenerbahçeli Islam Slimani, Havalimanında Suriyeli Bir Çocuğa 100 Lira Harçlık Verdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İslam Slimani Cezayir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (40)

sülümani:

adamı gol makinesi aldık, çamaşır makinası çıktı

20
1
yanıtYanıtla
konrat:

adamın vergıdı 100 tl den daha cok konusulması gereken konu surıyelı cocukların ustu bası gayet duzgun gıyımlı ve havalanında dılenıyor ben ucaga bınerken kırkkere aranıyorum ama bunlar rahat rahat selpak satıyorlar

21
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

umarım bir gün mendil satmak zorunda kalmazsın, ve umarım vicdansız merhametsizin biri de bu durumunu eleştirmez!

yanıt7
yanıt6
Yobaz Savar:

çok yazık,,,o çocuğu topluma kazandırsa daha iyi olurdu.

8
4
yanıtYanıtla
Cevap:

Topluma kazandıracaksan Suriyeli'' yi değil, kendi vatandaşından birini kazandır. Adam vatanını satıp gelmiş ülkeme, asalak gibi yaşıyor. Kusura bakmada onu kazanmak umurumda değil. ''Taş yerinde ağırdır'' derler.

yanıt5
yanıt0
Antalya Dönüsü Ucakta Selfie Yerine:

önce Antalyaspora Bi Gol Atsaydi ya

yanıt0
yanıt0
ronaldo:

ulan havaalanında ne işleri var bunları, turist ülkeye girince ilk bunları görüyor demek, bi daha buraya gelir mi?

11
1
yanıtYanıtla
Togi:

Ne garip bir memleket olduk her yerde vardı zaten bu mendil satanlar bi havalimanın da eksiklerdi

8
3
yanıtYanıtla
UNÎVERSÎTELÎ YOKSUL:

En azından senin gibi parazit değiller. Kravatlı hırsız değiller.

yanıt1
yanıt1
Togi:

Tamam sende cam silen tayfasın anladık :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title