Haberler

Sinan Engin: Caner Erkin Inter'e İmzayı Attı

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz olan Caner Erkin'in Inter'e imzayı attığını duyurdu.

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Caner Erkin'in Fenerbahçe macerasının bittiğini duyurdu. Beyaz TV'de yayınlanan programda açıklamalarda bulunan Engin, yönetimin Gökhan Gönül konusunda da çok istekli olmadığını belirtti.

Sinan Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"EN YAKIN ARKADAŞI SÖYLEDİ…"

"Caner imzalamış Inter'le. Caner imzalamış yani. Caner ile ilgili sorun yönetimde. Caner'in gitmesi onun için hayırlı oldu. Aynı Burak'ta dediğim gibi. Şimdi eşinden boşandı, yeni bir yaşam, yeni bir hava. Her şeyden önce bizim gibi ağır eleştiri yapan basın yok. Birtakım basın yok orada. Şu şunu söylemiş gibi şeyler olmayacak. Kendisine iyi bakarsa orada başarılı olur. Bunların en yakın arkadaşları söylüyor. Ben daha ne diyeyim."

"FENERBAHÇE GÖKHAN'A SICAK BAKMIYOR"

"Gökhan'a de çok sıcak bakmıyor Fenerbahçe. Çok istekli değiller. Bunları verebilirsin. Şampiyon olurlarsa belki tutabilirler ama şampiyon olmazlarsa anlaşmayabilirler. Yaşananları bilemem. Biz uzaktan tanıyoruz, iyi aile babası diyoruz. Hakkında kötü bir şey duymadık. İyi çocuktur.

Yönetimin bildiğim kadarı ile çok sıcak bakmadığını düşünüyorum. Anlaşacak olsan bu kadar bekler misin. Çok arzu ettiğin oyuncuyla hemen imzalarsın değil mi? Belki yüksek maliyetlerden dolayı da olabilir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinan Engin Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

HI HI EVET:

VALLA SİNANCIĞIM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLADA GÖKHAN KALACAKMIŞ, HANİ BİLDİĞİM KADARIYLA FELAN FİŞMANLA SÖZLEŞME İMZALAMIŞ YANİ BİLDİĞİM KADARIYLA. ULAN BİLDİĞİM KADARIYLA NE YA ABİ GÜLDÜRÜYORSUNUZ BÖYLE ADAMLARIDA HABER YAPIYORSUNUZ

0
3
yanıtYanıtla
HABER 25.Mobil-IOS:

Buda kendimi adam yerine koyuyor

0
3
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, sürekli Gusul Abdesti ile dolaş ve her Farz Namazından önce Gamet getir. Namaz abdestiyle dolaşırsan daha eftaldir. Namaz abdesti olmadan dışarı çıkıp yürüme. Mutlaka Namaz abdestli olarak evden dışarı çık.

1
1
yanıtYanıtla
feneri ağzına alma kokmuş:

bu sinan neden fenerbahçe hakkında konuşup yorum yapıyor. . bu kadar fener düşmanı olupta yakalalık neden yapıyor

1
1
yanıtYanıtla
MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ:

ŞİMDİDE ELİNİ BEŞİKTAİIN ŞAMPİYONLUĞUNAMI SOKTUN SEN NEBİÇİM ADAMSIN YA MAÇ HENÜZ OYNANMADAN SPEKİLÜLASYION YAPIYORSUN AMA OLSUN SANA EN BÜYÜK CEVABI BEŞİKTAŞ VERECEKTİR ZATEN VE SENİNDE DEVRİN BİTECEKTİR , SANA ACIMIŞTIM HAPİSTE YATARKEN AMA BOŞUNA ÜZÜLMÜŞÜM , HERŞEYİ PARANLA SATIN ALABİLECEĞİNİMİ DÜŞÜNÜYORSUN

1
0
yanıtYanıtla
haayrttın pasa 31:

uyanda balıga gıdelım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title