Haberler

Şenol Güneş: Sivasspor Maçında Ağzımdan Kötü Söz Çıktıysa Özür Dilerim

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında küfür ettiğine yönelik haberlerin ardından "Ağzımdan kötü bir kelime çıktıysa kamuoyundan özür diliyorum." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında yaşandığı iddia edilen küfür olayıyla ilgili açıklama yaptı. Güneş, olay anını gerilim nedeniyle net hatırlamadığını söylerken, "Bize karşı sarf edilen sözlerin niteliği ne olursa olsun, ağzımdan yanlış bir kelime çıktıysa kamuoyundan özür diliyorum." dedi.

"SİVASSPORLU YÖNETİCİ, FİZİKSEL VE SÖZLÜ MÜDAHALEDE BULUNDU"

Kulüp sitesinde yer alan açıklamada olay anını anlatan Şenol Güneş, "22 Kasım 2015 tarihinde Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan müsabakayı, kulüp teknik sorumlusuna ayrılmış olan bölümden takip ederken, bizim bulunduğumuz alana doğru bir hareketlenme gördüm. Müsabaka atmosferi ve heyecanı içinde o anda tam olarak nedenini anlayamadığım hadise; Sivasspor yardımcı antrenörünün ve daha sonra Sivasspor yöneticisi olduğunu öğrendiğim bir şahsın, bizim alanımıza ve kadromuza, fiziksel ve sözlü müdahalesine dönüştü." dedi.

"AĞZIMDAN YANLIŞ KELİME ÇIKTIYSA ÖZÜR DİLİYORUM"

Maçın gerilimi nedeniyle olay anını net olarak hatırlamadığını vurgulayan Şenol Güneş ; "O anda cereyan eden hadisenin ayrıntılarını; maç ve olay anının gerilimi nedeniyle net olarak hatırlamıyorum. Bize karşı sarf edilen sözlerin niteliği ne olursa olsun, ağzımdan yanlış bir kelime çıktıysa, kamuoyundan özür diliyorum." ifadelerini kullandı. Şenol Güneş sözlerinin sonunda da Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk'la arasında herhangi bir gerilim yaşanmadığını söyledi ve "Kendisi, olayları yatıştırıcı yönde tavır ve tutum göstermiştir." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (7)

Sadi BuradaMobil-IOS:

Büyük hoca

7
4
yanıtYanıtla
TUNCELİLİ:

TRABZON SPOR TARAFTARI OLARAK ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM Kİ TÜRK FUTBOLUNDA GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARILI EN EFENDİ TEKNİK DİREKTÖR ŞENOL GÜNEŞTİR. TERİM FALAN HİKAYE AGA . . . ADAM GİBİ ADAM ŞENOL BABA

5
4
yanıtYanıtla
MilletMobil-IOS:

Şenol hocam sen beşiktaşın başına geçtin ben rahat rahat maç izlemeye başladım.

2
4
yanıtYanıtla
pillow fighter:

milli iradem yine hatırlamıyor :)) işine gelmedi mi unutuveriyor söylediklerini :)) benim milli iradem kıvrak zekalı :)) ne diyor? ağzımdan kötü söz çıktıysa! :)) kime sorsak acaba çıktı mı çıkmadı mı? bizim köyün muhtarı bilir mi acaba? :)) sen de olmasan ben neyle eğlenicem milli iradem oyyyy yerim ben seni :))

2
1
yanıtYanıtla
RohanMobil-ANDROID:

Tanidigim en iyi Hoca en iyi insan helal olsun..ulkemize boyle insanlar lazimmmmmmmm....

1
1
yanıtYanıtla
can cun:

Sayin Günes Hoca. . . . yine Trabzon''un ve Türkiye''nin efendilerinden derim. . . .

2
0
yanıtYanıtla
istikbarat uzmani trabzonlu:

senol hoca küfretmez yipratmak icin basinin adiligidir yakindan kendisini tanirim hemde cok iyi gelmis gecmis türkiyeye gelen en iyi hoca efendilerden birisidir. . . . . . . hoca efendi diyorum adam gibi adamdir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title