Haberler

Milli Takım'da Şenol Güneş'ten boşalan koltuğu hangi hoca devralacak? İşte adaylar

Güncelleme:

Ay-Yıldızlılar, Dünya Kupası Elemeleri'nde grupta 4 maça daha çıkacak. Kalan maçlarımız Norveç, Letonya, Cebelitarık ve Karadağ'a karşı. Norveç dışında kağıt üstünde zor bir maç gözükmüyor. Bu maçların farklı kazanılması da önemli. Hızlı bir şekilde hocanın belirlenmesi gerekiyor. İsmi geçen hocalar Okan Buruk, Aykut Kocaman, Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Joachim Löw. En ciddi aday ise Okan Buruk.

Şenol Güneş'le yollar resmen ayrıldı. Deneyimli teknik adamın hikayesi Hollanda maçı ile son buldu. 6-1 kaybedilen karşılaşmada skordan çok ortaya koyulan futbol, kamuoyunu rahatsız etti. Dün yapılan görüşmenin ardından bugün Şenol Güneş ayrıldı.

Şenol Güneş'le yolları ayıran Milli Takım'ın yeni hocası kim olacak? İşte adaylar

KRİTİK 4 MAÇ

Dünya Kupası, Milli Takımımız için çok kritik. Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen futbolcularımız var ve marka değerimiz zarar görüyor. Bu sebeple kalan 4 maçın farklı şekilde kazanılması gerekiyor.

Şenol Güneş'le yolları ayıran Milli Takım'ın yeni hocası kim olacak? İşte adaylar

EN CİDDİ İSİM OKAN BURUK

Milli Takım'ın hoca adayları arasında şu anda ismi geçenler Okan Buruk, Aykut Kocaman, Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Joachim Löw. Okan Buruk'un gelme ihtimali diğerlerine göre daha fazla. Genç hoca boşta, ve önemli deneyimi var. Başakşehir'de şampiyonluk yaşadı, Akhisar'da kupa kazandı. Rizespor'da da başarılı işlere imza attı.

Şenol Güneş'le yolları ayıran Milli Takım'ın yeni hocası kim olacak? İşte adaylar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fatih Terim Şenol Güneş Okan Buruk Haberler

500

Yorumlar (7)

Hasan SÜMBÜL:

Genç, Dinamik, İdealist, Agresif bir Alman, Portekizli veya İspanyol hoca olsun, İnşallah okan, aykut veya başka yerli olmaz yoksa kahrolmaya devam ederiz

3
8
yanıtYanıtla
Emrah Ozbek:

Şenol Güneş Fransa ve Hollanda maçlarını aldktan sonra kimse bu kadar kötülemiyordu hocayı. Maç kaybedılınce zaten tek suçlu hep hoca. Bu takımın basına kım gelırse gelsın sonu aynı bu şekilde olacak. Maç kazanıldıgı zaman El ustunde tutulur kaybelınce hoca istifa.

5
4
yanıtYanıtla
Nuri Bayram:

Okan Burak yapar bus işi

4
4
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

hah başladı cadı kazanı kaynamaya. Geç kaldınız hollanda maçından önce başlasaydınız.

3
2
yanıtYanıtla
corci:

Yeni yiyicimiz kim olacak ya çok heyecanlıyım.

5
0
yanıtYanıtla
Taner Yasar:

Tabi ki, adam gibi adam Aykut KOCAMAN....

1
1
yanıtYanıtla
vedat cici :

okan buruk yada yabancı hoca fatih terim miş gider sinemaya ancak

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title