Haberler

Şehit Ömer Halisdemir Anısına Yamaç Paraşütü Uçuşu

Güncelleme:

Aksaray'da 15 yamaç paraşütü pilotu, Şehit Ömer Halisdemir anısına özel uçuş gerçekleştirdi. Sporcular, havada Türk bayrağı açarak 15 Temmuz şehidimizi anma ve saygılarını sunma amacıyla bu etkinliği düzenledi.

AKSARAY'da 15 yamaç paraşütü pilotu, Hasan Dağı'na çıkıp, Şehit Ömer Halisdemir anısına özel uçuş gerçekleştirdi.

Hasandağı yamaç paraşütü atlama alanından havalanan 15 sporcu, 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir için havada Türk bayrağı açtılar. Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yamaç Paraşütü As Başkanı Abdullah Kahraman, Bugün federasyon olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7'nci yıl dönümü anısına uçuşumuzu Aksaray Hasan Dağı'nda gerçekleştiriyoruz. 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir'in mezarına uçup onu yad edeceğiz. Allah'ım böyle bir felaketi ülkemize yaşatmasın. Ülkemiz ve bayrağımız baki kalsın ve dik dursun. Burada 15 arkadaşımız var. Şehidimizin kabrini ziyaret edip daha sonra karayolu ile tekrar Aksaray'a geleceğiz. Hava şartlarına göre varmamız 2 saat sürecek. Uçuşta Türk bayrağı da açacağız. diye konuştu. Sporcular uçuşlarını gerçekleştirip havada Türk bayrağı açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ömer Halisdemir 15 Temmuz Aksaray Ömer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title