Haberler

Seçil Erzan mahkeme salonunda ağladı: 'Bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum

Güncelleme:

Ünlü futbolcuların da adının geçtiği Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada ikinci duruşma yapıldı. Mahkeme salonunda ağlayan Erzan, "Öyle bir an geldi ki, 'bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum resmen" dedi. Hakimin "Almasaydın o zaman sen de" sözlerine Erzan, "Açığım çoktu" ifadeleriyle yanıt verdi.

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında, Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu sanıklar ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme salonunda ağlayan Erzan, "Öyle bir an geldi ki, 'bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum resmen" ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'İN KIZI VE KOCASI DURUŞMAYA KATILDI

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile tutuksuz sanıklar Nazlı Can ve Asiye Öztürk katıldı. Duruşmaya "müşteki" sıfatıyla katılması beklenen Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın mahkemeye mazeret dilekçesi gönderdikleri belirtildi. "Tanık" olarak dinlenilmesine karar verilen Nur Erkasap'ın ise "rapor" sunduğu öğrenildi. Yunanistan ekibi Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Mert Zeydanlı ve Terim Arıcan ise duruşmaya ilk kez müşteki olarak geldi.

Seçil Erzan mahkeme salonunda ağladı: 'Bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum

"BANA PARA VERMEYİN DİYE YALVARIYORDUM ARTIK"

Seçil Erzan mahkemede yaptığı savunmasında, "Öyle bir an geldi ki, 'bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum resmen" dedi. Hakimin "Almasaydın o zaman sen de" sözlerine Erzan, "Açığım çoktu" şeklinde yanıt verdi.

Seçil Erzan mahkeme salonunda ağladı: 'Bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum

"HERKES YER İÇER, HESABI SEÇİL ÖDER"

Erzan ifadesinde şunları söyledi: "Artık insanlar, 'Seçil'i gördüğümüzde gözümüze dolar geliyor. Para, para' diyorlardı. Benim tek amacım iyi bir banka müdürü olmaktı. İşim konusunda çok hırslıydım. Benim her şeyim işim olarak düşünüyordum. Arabaları bir üst modele çıkıyordu. Tarlalar alıyorlardı. Gelirlerinin 3, 5, 10 katı kadar paralar kazanıyorlardı. MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder.

Seçil Erzan mahkeme salonunda ağladı: 'Bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordumSeçil Erzan

"KUZENİM BENDEN ALDIĞI FAİZLE GEÇİNMEYE BAŞLAMIŞTI"

2010 Temmuz kasım ayında 1 milyon kaybettim. 2013 yılında kuzenim Tanın Yılmaz adına 200 bin TL vadeli işlem yaptırdık. Parayı çekti ve eşine verdi parayı ticari faaliyette kullandılar. Sonra bu para bana 93 bin euro olarak kuzenimin eşinin yurtdışındaki hesabından benim hesabıma geldi. Bu para geldi, Tanın o parayı biriktirmek istiyordu ben de özel bankacılık sistemi içerisinde parayı arttırıyordum. Tanın zaman zaman bu hesaptan paralar çekti, parayı bana verirken amaçları yüksek faiz ile özel bankacılık yolu ile paranın değer kazanmasıydı. 2013 yılında Merve Yılmaz da bana benzer şekilde parasını verdi. Merve'nin amacı da para biriktirmekti. 100 bin lira kendileri kullanıyorlar, 100 bin lirayı da bana veriyorlardı. Stresim başladı o paraları çoğaltmakla ilgili o dönemde. 2013-2014'te Tanın bana bir kez daha 50-75 bin dolar arası bir para daha verdi. Tanın bir süre sonra benim ona verdiğim faizle hayatını geçindirmeye başladı. Evine giderken alacağı ekmek parasını bile benden alıyordu. Böyle bir hayatımızda düzen oluşmaya başladı.

"BEN KİMSEYE FON DİYE BİR AÇIKLAMA YAPMADIM"

Dövizcilerin parasını ödemek için o dönemde para aldım Nuri Köşkdere'den. Ben en son hiç unutmuyorum bana o dönemde yardım etti. Ali, Nuri'nin kazandığını görmüştü o dönemde. Ali Yörük bana 5 milyon TL getirdi sonra beş milyon daha verdi. Ben o dönemde kimseye fon yapıyorum demedim, kimseye bir şey vadetmedim. Ben bu parayı kazandıracağım diyordum. Hiç kimseye fon diye bir açıklama yapmadım, özel bankacılıkta değerlendiriyorum dedim Ali'ye de taahhüt vermedim. Sonra bu Ali'nin getirdiği beş milyonlardan biri o da tefeci parasıymış tek tefeciden beş milyon bir para alınmış. Ertesi gün tefeci baskısı ile karşılaştı. Ben Süleyman Arslan dışında hiçbir tefeciyi görmedim. Para bulmak için herkese yalan söylemeye başladım."

Haberler.com / Betül Cirit - Spor

Seçil Erzan Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Aysegulll:

Yazık oldu kadına neyle tehdit edildi neyle korkutuldu kim bilir.Fatih Terim bu olayın içinde bence apar topar Yunanistana gitmesi hayra alamet degil

218
22
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Mal mısınız. Faizin haram olarak bildirildiği halde bunu yapan yaptıran bulaşan sebep olanlara yazıklar olsun evet

yanıt83
yanıt48
Aysegulll:

10 kaplan sendeki beyni kuşa taksak kuş ters uçar eminim :))) mallıgın dümdüz asıl senin ortada benim yazımda faizden haramdan söz mü etmişim Git kendi çöplügünde oyna

yanıt61
yanıt23
Sahin Sahin :

Mafya üyeleri maalesef yargilanmiyor.Terim gibi

yanıt7
yanıt1
Solomon Kane:

ağlama trendi başladı acaba emeklilerde ağlasa işe yararmı

81
19
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Bu Bir Gercekleri Konussa Fatih Terim Yünandan Yaka Paca Türkiye Getirilip Yargilanir Bu Kadin Belliki Kullanildi Magdur Ama Bi Okadarda Gururlu Onurlu isteseydi Kacabilirdi

67
6
yanıtYanıtla
Alperen:

Bu kadın masumdur eğer suçluysa bu kadına para veren herkesinde içerde olması gerekir çünkü bu kadın ne yaptıysa amacı neyse diğerleride aynı şeyi yaptı özellikle imPARATOR denilen egoist bencil varlık o bu işin başındaki yönetici kadın yanlızca akılsızlığının bedelini ödüyor.

58
6
yanıtYanıtla
Shef :

Önce bir çık, sonra düşünürüz.

38
10
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Seçil Erzan, Uzman Dolandırıcılığın Püf Noktaları adlı kitap yayınlatsa o kitap yok satar.

30
7
yanıtYanıtla
İhsan Yayla:

Yalandan kim ölmüş, yazışmalarda yeni kurbanlar getirmesi için Arda'ya yalvarıyordun ama..

27
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title