Haberler

Schumacher Tüm Servetini Eşi ve İki Çocuğuna Bırakmış

Güncelleme:

Efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in 6 yıl önce vasiyetini yazarak tüm varlığını eşi Corina ile iki çocuğuna bıraktığı ortaya çıktı.

Efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in mirasını kime bırakacağı belli oldu. İki buçuk yıldır yaşam ile ölüm arasında bir yerlerde tutunmaya çalışan efsane pilotun, vasiyetini bundan 6 yıl önce yazarak hazırladığı ortaya çıktı.

Schumacher'in yaptığı işin hayati tehlikesini de göz önünde bulundurarak, 2010 yılında Mercedes takımına katılmadan hemen önce vasiyetini kaleme aldığı bildirildi. Efsanenin, servetini eşi Corina ile iki çocuğu Mick ve Maria'ya bıraktığı belirtildi.

"YOKLUĞUNA ALIŞMALIYIZ"

Öte yandan ailenin artık Schumi'nin yokluğuna alışmaya başladığı ifade edildi. Bitkisel hayattaki efsane pilot için verilen 'ömür boyu başarı' ödülünü almaya giden menajeri Sabine Kehm burada yaptığı açıklamada, "Schumacher'in burada olmasını hepimiz isterdik. Ancak ne yazık ki olamıyor. Bunu kabul etmeli ve bununla yaşamaya alışmalıyız" ifadelerini kullandı.

AĞLIYOR İDDİASI

İsviçre'deki malikanelerinde 15 kişilik bir sağlık ekibinin gözetiminde rehabilitasyon sürecini geçiren Schumacher'in ağladığı da iddia edildi. Yalnız kaldığı zamanlarda ağladığı belirtilirken, çocuklarının ve evdeki köpeklerinin seslerini duymasıyla gözyaşlarının arttığı da öne sürüldü. Bu duruma şahit olan eşi ve çocuklarının büyük üzüntü yaşadığı savunuldu.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Formula 1 Mercedes Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

the tatar:

kafasına sıkıvıralım nede olsa alman kurtulsun adam

3
44
yanıtYanıtla
zekatını vermeliydi.:

Dünya safalet içinde yüzüyor . ama bu zat kendi havasında yaşayan biriydi. parası kendisini kurtaramadı

4
22
yanıtYanıtla
RAMAZANDA BİRDE .:

FAKİRE 5 KURUŞ VERMEZLER BÖYLE BAŞLARINA DERT OLUR PARALARI

4
18
yanıtYanıtla
Çamlıcalı:

Belediyeler Müteahhitlerle ORTAK mı çalışıyorlar. . !?? Her sokak, her yol resmen inşaat alanı olmuş. . . !! Eskişehir Tepebaşı

6
3
yanıtYanıtla
RED:

HANİ SERVETİ BİTMİSTİ ZOR DURUMDAYDILAR YARDIM BEKLİYOLARDI OLMAYAN SERVETİN NERESİNİ BAGISLAMIS

2
7
yanıtYanıtla
EL TURKO:

mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibii eee paran var neyine güvencenn TEK GERCEK ALLAH ONUN KİTABINA SARILIN BENDEN TAVSİYE HER AN YAKINN

7
0
yanıtYanıtla
Doğaldır:

Bu kadar hız ve heyecan tiyakisi olursan !

1
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Tüh yazik oldu. Bende bana birakacak diye bekliyordum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title