Haberler

Şanlıurfaspor'da Arayış

Güncelleme:

Şanlıurfaspor'un Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Güllüğlu, Takımın başına bizi şampiyonluğa taşıyacak en iyi antrenörü getirmek istiyoruz dedi.

İbrahim Güllüoğlu, takımın başında bulunan Raşit Çetiner'in istifasından sonra üzerinde durdukları Nurullah Sağlam'ın son anda vazgeçmesi üzerine teknik direktör arayışlarının sürdüğünü söyledi. Geçen hafta Nurullah Sağlam'la prensip anlaşmasına vardıklarını hatırlatan İbrahim Güllüoğlu, şöyle devam etti:

"Nurullah Sağlam'la ön anlaşma yapmamıza rağmen kararını değiştirdi. Bölgeyi iyi bilen biri olarak Nurullah Sağlam ile çalışmak istedik ama ne yazık ki bunu kabul etmesine rağmen özel sebeplerden dolayı vazgeçti. İki haftadır teknik direktörsüz olarak maç yapıyoruz. Takım yardımcı antrenör nezaretinde idmanlarını sürdürüyor. Arayışımız devam ediyor."

Yılmaz Vural'la da görüştüklerini, ancak sonuç alamadıklarını anlatan İbrahim Güllüoğlu, bazı isimler ile temas halinde olduklarını da sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title