Haberler

Fenerbahçe, Ünlü Hoca Sampaoli ile Görüşmelere Başlıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, Çarşamba günü İstanbul'a gelen Sampaoli'nin avukatı ile yakın zamanda görüşmelere başlayacak.

Fenerbahçe'de yeni teknik adamın açıklanmasına sayılı günler kaldı. Sarı-lacivertli ekibin gündemine gelen Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli'nin avukatı Fernando Barredes, çarşamba günü İstanbul'a gelirken, bu isimle vakit kaybetmeden masaya oturulacak. Galatasaray derbisinin ardından, takımın başında maça çıkan Erwin Koeman'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken, karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirtmişti. Jorge Sampaoli konusunda bu gelişmeler yaşanırken, Arjantinli teknik adamın yardımcılığını yapan Jorge Desio'nun derbi maçı izlemek için İstanbul'a geldiği iddia edildi. Ancak Jorge Desio'nun İstanbul'a gelmediği öğrenildi.

BU HAFTA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Teknik direktör konusunu bir an önce çözüme kavuşturmak isteyen Fenerbahçe, Jorge Sampaoli konusunda anlaşmayı tamamlamak üzere. Menajeri olmayan Sampaoli'nin, bu tür görüşmelerini yürüten avukatı Fernando Barredes, sözleşme maddeleri üzerindeki son detayları yönetimle görüşecek. Anlaşmanın tamamlanması halinde Sampaoli'nin önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Jorge Sampaoli Phillip Cocu Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

Bilen Kişi:

erwin koeman teknik direktör olarak kalsın. uzaklarda aramayın. takımı toparladı. ilk 11i doğru seçiyor. cocu saçmalıyordu, kurtulduk. koeman kalsın. bu arjantiliyi çok mu aradınız.

7
0
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

Ne bilenmişsin haa bravo sana ve senin gibilere, bu takımın bu halde olmasının sebebi ve suçlusu senin gibilerdir. Doğru dizmiş öylemi, elinde Barış Alıcı gibi bir yetenek otururken haftalardır ne yaptığı açık ortada olan Ayew denilen adamı direk oynatmak, oynattığı yetmiyormuş gibi birde 90 dakika katlanmak, elinde soldado gibi dünya futboluna kendini kabul ettirmiş bir santrofor dururken, önce Frey, sonra Alper derken enson düşünülen adam olması bu takımın doğru dizldiğini gösteriyorsa o nickle yazma

yanıt1
yanıt2
Bilen Kişi:

barış alıcının kondüsyonu takım seviyesinde olmadığı için yetersiz bulunduğundan kaç haftadır kadroya alınmadı. böyle açıklama yapıldı haberin yok mu? frey ise hava toplarına hakim genç bir futbolcu. 10 hava topunun 8ini alabiliyor. takımın top tutmasına katkısı var. soldado yaşlı o kadar diri değil. o yüzden hamle oyuncusu olarak kullandı soldadoyu.

yanıt2
yanıt0
KORAY:

bu adam arjantini batırdıysa feneride batırır bence çok yanlış bir seçim olur

7
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Memlekette hoca kalmadımı daha ortaya saçacak paramız kaldımıki?

4
1
yanıtYanıtla
DEEEDDE:

Nedir bizdeki yabancı hayranlığı anlamadım gitti

4
1
yanıtYanıtla
Ferman:

Sampaoli chili ile 2015 copa amerikayi kazanmis biri amerika kitasinin 2015 yilinin en iyi hoçasi seçilmis biri arjantine gelinçe Messi kibi egosu yüksek olan oyunçular yüzünden dünya kupasinda bise yapamamis sampaoli 2. Sinif oyuncularla muçizeler yapabilen biri bu adama kötü diyenler futbolldan anlamadiklari asikar

1
4
yanıtYanıtla
haha:

Kanki ama burası türkiye ya olmaz dediğin o şeyler . d

yanıt0
yanıt0
maalesef fenerli:

ALLAH IM SEN BÜYÜKSÜN HOCA DİYE BAKTIKLARI ADAMA BAK YA ŞAKA GİBİ DÜNYACA ÜNLÜYMÜŞ

4
0
yanıtYanıtla
VATAN53:

başka bir KOKO geliyor. yabancı antrenör alma hastalığı bitmez. daha diğerlerinin tazminatları ödeniyor. bayağı zengin ülkeyiz yani hayırlısı.

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title