Haberler

Şahinbey Belediye Ampute Futbol Takımı Gebze'yi 4-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 4-0 mağlup etti. Ligdeki çıkışını sürdüren Şahinbey Belediye Ampute Futbol Takımı, galibiyet serisini devam ettirdi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 4-0 mağlup etti.

Ligdeki çıkışını aldığı galibiyetlerle sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısını Şahinbey Ampute Futbol Takımı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarısı da çekişmeli geçen karşılaşmada Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı rakip filelere iki gol daha göndererek güçlü rakibini 4-0 mağlup etti.

"Alınan galibiyetten dolayı mutluyum"

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, iyi bir oyunla rakip karşısında net bir skorla galip geldiklerini belirterek, "Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun vermiş olduğu destekle şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçtik. Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ligin yeni takımı olmasına rağmen çok iyi bir oyun ortaya koydu. Her iki takımın teknik ekibini, futbolcularını ve yönetimini tebrik ediyorum. Ayrıca taraftarlarımızda bizleri yalnız bırakmıyor onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Lig deki çıkışımızı önümüzdeki haftalarda sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

"Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz"

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Antrenörü Fatih Karakuş iyi bir oyunla net bir skor aldıklarını belirterek, "Ortaya konan futboldan ve alınan galibiyetten dolayı tüm sporcularımı kutluyorum. Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Sezon sonunda Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz yine Avrupa"

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takım Kaptanı Fuat Taştan alınan galibiyetten dolayı takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Sezon başında Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak sezona başladık. Bundan sonraki süreçte de ligi yine şampiyon olarak tamamlayıp şehrimizi ve ülkemizi Avrupa da temsil etmek istiyoruz. Bu haftaki maça iyi bir başlangıç yaptık ve maçın hemen başında gelen gol bizi rahatlattı ve akabinde farka gittik. Oyuncu arkadaşlarımın yüreğine sağlık" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şahinbey Gençlik Futbol Gebze Spor Maç Sonucu Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title