Haberler

Sahasında 3 yiyen Emre Belözoğlu Galatasaray'ı öve öve bitiremedi

Güncelleme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından sarı-kırmızılılara övgüler yağdırdı. Galatasaray'ın gücüne değinen Belözoğlu, "Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray bu ligin çok üstünden bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir. Bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı ben oyuncu, teknik direktör olarak oynamadım" dedi.

Süper Lig ekibi Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY BASKIN OYNADI"

Karşılaşma hakkında konuşan Belözoğlu, "Öncelikle 15-20 dakikalık periyotta Galatasaray çok baskın oynadı. Çalıştığımız yerler, merkez üzeriydi. Bunu Bayern'e karşı uyguladılar. Bizim gibi takımlara karşı bunu rahatlıkla uygulayabiliyorlar. Ne yazık ki teknik direktörlüğün kaderi bu. Çalıştığımız konular. Duran toplara çalışmıştık. Bugün önemli olan aslında oyunun devamını getirebilmekti. Oyuncu grubu, ilk 2 gol sonrası şok yaşadılar" dedi.

"GALATASARAY LİGİN ÜSTÜNDE"

Galatasaray'ı öve öve bitiremeyen genç antrenör, "Mücadele etmek isteyen bir takımım var. Taraftarımızla buluştuk. Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray bu ligin çok üstünden bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir. Bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı ben oyuncu, teknik direktör olarak oynamadım. Bu kadar basit, bu kadar kolay goller yemeseydik, oyuna tutabilseydik işler istediğimiz gibi gidebilirdi. Üzgünüm, üzgünüm. Sorumluluk benim. Özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Ankaragücü Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Kralçıplak:

Laf olsun torba dolsun

19
46
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Hakli 26 macta 1 yenilgi

52
9
yanıtYanıtla
no NAME:

dahada gelıstırelım son 55 macta 50 galıbıyet

yanıt20
yanıt4
FIRAT AÇIKEL:

Bırak Emre geçen sene 7 gol yiyende sendin Başakşehirin başında Fenerbahçeliymiş hadi oradan

30
17
yanıtYanıtla
Temel Temel:

zemin ve sparta pragı düşündüler. ve 3 de bıraktılar en az 5 olurdu

35
11
yanıtYanıtla
Bulo Can:

yok, kazimcan cikmasaydi 5 olurdu, zaten onun iki hafta once kiralik olarak gonderilme amaci da oydu.

yanıt40
yanıt47
Amokachi:

Bülo. Fenerbahçe, sırf gizli alınan ses kayıtları ve tapelerin mahkemede delil olarak kullanılamamasından ötürü düşmekten kurtulmuş; UEFA' nın şike dosyalarında ismi peynir ekmek gibi geçen, başkanının "Ben ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım." diyerek şikeyi kesin cümlelerle kabullendiği bir spor klübüdür. O yüzden lütfen bu algı oyunlarını bırakınız. Fenerbahçe, Türk futbolunun militanıdır. Teşekkürler.

yanıt14
yanıt12
Senrey26:

iyide galatasarayda boey gitmiş torreria oynamamış bunların alternatifi yok ayni fenerdeki fred ve ferdi gibi. istanbul kayseri gaziantep sivas bunlar varken çok zorladılar sendeki bu teslimiyet nedir böyle?

25
19
yanıtYanıtla
Mehmet Anıl Mete:

Sevimsiz...

8
7
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Hafta içinde gözdağı şimdi ise samandağı :D

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title